h1v Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar Avcılarda oturuyorum.Başlıkta sorduğum gibi buraya nasıl giderim? Nereye giden otobüsler yakınından geçer? Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 mecidiyekoy-şisli otobüsleri yakından gecer-taksim metroylada gidebilirsin[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mecdiyeköy otobüsü gidiyo ....Ama çok nadir avcılardan mecidiyeköy....Y.bosna ordan M.köy yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Avcılarda nerde oturuyosun tam olarak..hangi duraktan hangi yoğunluktu(dolulukta) geçiyo otobüs onuda söyliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Avcılar da ilk duraktan binerim euhehue :) Hmmm o köprü vardı galba orda incez dimi yoksa yamuluyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaslar simdi bunu yapmak istemezdim ama bu 2. boyle bir baslik vede her onune gelen gitmek istedigi yere gitmek icin topic acarsa paticik yol tariflerinden gecilmez.. O yuzden bu topic son olsun bundan sonrada buna benzer seyler acilmasin .. yani bu topic i okuyup ulan kimse birsey demiyor bende acayim derse diye ahanda size tepki..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 m.köy meydan da in yaklaşık 6 dakka yürürsün...bulması kolay..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arama yaptım fakat bulamadım, onun dışında her isteyen gitmek istediği yeri sorabilir.Açıldıysada bulamadım ya ben arama özürlüyüm yada alakasız bir başlık kullanmışlar :-) @angband : Meydana yakınsa bulurum.Yakınında bi yerde insem bulurum bi kere gitmiştim.En kolayı meydanda inmek sanırım? [Bu mesaj h1v tarafından 31 Ekim 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ilk durakta bindiğin gibi son durakta in.:) uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ha bide kaç saatte giderim avcılardan mecidiyeköye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yol açıksa 45 dakka da gidersin ama muhtemelen o 1.30 olur[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 avcilar bakirkoy mecidiyekoy mecidiyekoyde inip alisamiyen e dogru stadin karsidindaki yoldan 100 150 metre kadar gidiceksin solunda tabelalari gorursun[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Stadın karşısından ara sokağa gireceksin. Hangi ara sokak dersen sor birine söylerler.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 avcılarda yeni yapılan kavşağın ilersindeki duraktan bin insa lisesi mi ne var 2 katlı otobüslere binersen mecidiyeköy son durağı olana direk götürür yürümek kalır veya son durak taksim olana biner metroyla devam edersin veya yenibosna metro ya gidersin ordan taksime gidersin ordan metroyla devam edersin, otobüste var gerçi veya yenibosna metrodan metroyla devam eder aksaraydan taksim otobüsüne binersin gerisi yukarda yazıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: gellidus, 31 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: Arkadaslar simdi bunu yapmak istemezdim ama bu 2. boyle bir baslik vede her onune gelen gitmek istedigi yere gitmek icin topic acarsa paticik yol tariflerinden gecilmez.. O yuzden bu topic son olsun bundan sonrada buna benzer seyler acilmasin .. yani bu topic i okuyup ulan kimse birsey demiyor bende acayim derse diye ahanda size tepki.. yok öyle bir yasak sadece doğru bölüme açılması kaydı ile tabi gezdim tozdum bölümünün bir amacıda bunlar. 1-mecidiyeköy otobüs duragında in ( son durak) 2- ali samiyen stadının karşı caddesine geç 3- arabaların geldiği yöne dogru yürü tabelalar yönlendiricek :P (arkadaşlar söylemiş gerçide bende toparlayım dedim. ilk defa bugün gittim bende oraya )[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hepinize teşekkürler yardımınız için.Ulan hiçde gidesim yok ya neyse :-) Ps:Ben başlığın yerinin konu dışı olduğunu düşünmüştüm.Kasten konu dışına açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar