Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Profilo alışveriş merkezine nasıl giderim?(İstanbul)

h1v

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar simdi bunu yapmak istemezdim ama bu 2. boyle bir baslik vede her onune gelen gitmek istedigi yere gitmek icin topic acarsa paticik yol tariflerinden gecilmez..

O yuzden bu topic son olsun bundan sonrada buna benzer seyler acilmasin .. yani bu topic i okuyup ulan kimse birsey demiyor bende acayim derse diye ahanda size tepki..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Arama yaptım fakat bulamadım, onun dışında her isteyen gitmek istediği yeri sorabilir.Açıldıysada bulamadım ya ben arama özürlüyüm yada alakasız bir başlık kullanmışlar :-)

@angband :

Meydana yakınsa bulurum.Yakınında bi yerde insem bulurum bi kere gitmiştim.En kolayı meydanda inmek sanırım?

[Bu mesaj h1v tarafından 31 Ekim 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Stadın karşısından ara sokağa gireceksin. Hangi ara sokak dersen sor birine söylerler.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

avcılarda yeni yapılan kavşağın ilersindeki duraktan bin
insa lisesi mi ne var
2 katlı otobüslere binersen mecidiyeköy son durağı olana direk götürür yürümek kalır
veya son durak taksim olana biner metroyla devam edersin

veya yenibosna metro ya gidersin ordan taksime gidersin ordan metroyla devam edersin, otobüste var gerçi

veya yenibosna metrodan metroyla devam eder aksaraydan taksim otobüsüne binersin gerisi yukarda yazıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
gellidus, 31 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar simdi bunu yapmak istemezdim ama bu 2. boyle bir baslik vede her onune gelen gitmek istedigi yere gitmek icin topic acarsa paticik yol tariflerinden gecilmez..

O yuzden bu topic son olsun bundan sonrada buna benzer seyler acilmasin .. yani bu topic i okuyup ulan kimse birsey demiyor bende acayim derse diye ahanda size tepki..

yok öyle bir yasak
sadece doğru bölüme açılması kaydı ile tabi
gezdim tozdum bölümünün bir amacıda bunlar.

1-mecidiyeköy otobüs duragında in ( son durak)
2- ali samiyen stadının karşı caddesine geç
3- arabaların geldiği yöne dogru yürü tabelalar yönlendiricek :P

(arkadaşlar söylemiş gerçide bende toparlayım dedim. ilk defa bugün gittim bende oraya )[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...