Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

faydalı teknikler


Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

bu baslık altında hayvanlarınızla ilgili bazı sorunları ve bu sorunları çözmek için uyguladığınız pratik çözumler varsa onları yazsa herkes faydalı olur diye dusundum.
1-benim kedim lastik yiyodu mama gibi kaç kere fakulteye goturmek zorunda kaldık, pencerenin altındaki lastikleri falan yiyordu bende lastiklere kolonya parfum deodorant ne bulursam sıkıyorum bi kaç gunde bir,sevmiyo kokusu keskin geliyo(özellikle kolonya) yaklasmıyor yanına.
2-gecen hafta kısırlastırdık kedimi antibiyotik yazdı veteriner ilk gun zaten problem çıkarmadı halsiz olduğundan falak kendine geldikçe daha da zorlastı ilacı vermek şırıngayla ağızdan.bende naaptım şeker,yoğurt ve ilaç karısımı hazırladım içine meyce atıyorum bazen(zaten meyveli yoğurtu pek seviyor kızım) misler gibi yalayıp yutuyor artık bırakmıyr tabakta.
şimdillik aklıma gelenler bu kadar,sizinde aklınıza gelirse bi kaç fikir yazınız plss[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...