dumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cz de kosp acıp 5 li saydırıor adamlar mage 1500 buff 1920 heal atıor allahım bu ne ya ban yicem galiba salı günü yesemde bu lanet serveri bırakıp myko ya gecsem yalan oldu artık usko oynanmaz kardeşim bu serverda cz de kendine cure 1920 atan bi warrior nasıl ölür arkadaslar yada parazite atan bir assasin türkler yapıor genelde ayununda içine ettik hayırlı olsun buyrun cıkın cz ye 5li saydırıor adam lf ile kacarken kesin bakalım kesebiliorsanız :( :( :( :( :( :([signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!!
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 O_o sen bence usko yu birakacagina sevin baksana bi dünya charin war sat parasini ye :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olur böle şeyler gelir geçer üzme kendini, eğlenmene bak[signature][hline]server:ares level:65 np:350k++
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Informer, 31 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@ ee napalim info oturup aglicas mi firsat bu firsat iste git boss bak biraz lvl kas czyede pk icin gitmeyiver nolucak alla alla madem bunun önüne gecilemicegini düsünüosun neden hala oynuosun dellendirmeyin lem beni :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Ujio, 31 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: said: Informer, 31 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@ ee napalim info oturup aglicas mi firsat bu firsat iste git boss bak biraz lvl kas czyede pk icin gitmeyiver nolucak alla alla madem bunun önüne gecilemicegini düsünüosun neden hala oynuosun dellendirmeyin lem beni :D:D:D olm karar ver bi benden once 70 olursan klandan atarıim diosun bi level kas diosun karar ver dengesizmisin aq, falling down modunda oldugundan eyw deyip geciyorum diger yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 muahahha hasta misin ? gecmish olsun adhuahudhuada git lvl kas lem manyak clandan atacam dedim eeeeee sende yedin mi adhuahudahusda git boss bak o zmn :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 senin ipinle kuyuya inilmez gibi gorunuyo anlasildi simdi , o kadar adam aramizi bozamadi paticik bozcak gibi gorunuyor..[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Informer, 31 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki: senin ipinle kuyuya inilmez gibi gorunuyo anlasildi simdi , o kadar adam aramizi bozamadi paticik bozcak gibi gorunuyor.. zuahhahaha azrail gelse senne aramazi bozamaz sie derim bi tekmede kovarim... ajgumm benim :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 öptum ?aşaklardan , canim ujiom benim :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 O_o sie gay bi daha 10 metreden fazla yaklasma bana :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zaten su an senle aramiz tahminlerim kadari ile 180 km olmasi lazim , BU ARADA GAY DEILIM ULAN , laf icabiydi o :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zuahhahaha -s.a -ben ujio -siktir -tmm adhadagdzagzda[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dur atiyom ss yi[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [spo1=Rofl][/spo][signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 asdgzagzdagzdgzada[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares
dumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hauahua lam ben neden bahsediom siz nereye geldiniz hadi hayırlısı nerden cıkacaz bakalım :P[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!!
Informer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ujio ile ben ayni yerde olunca boyle oluyo idare edecen :D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
Öne çıkan mesajlar