Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usko bitti artık :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cz de kosp acıp 5 li saydırıor adamlar mage 1500 buff 1920 heal atıor allahım bu ne ya ban yicem galiba salı günü yesemde bu lanet serveri bırakıp myko ya gecsem
yalan oldu artık usko oynanmaz kardeşim bu serverda
cz de kendine cure 1920 atan bi warrior nasıl ölür arkadaslar yada parazite atan bir assasin türkler yapıor genelde ayununda içine ettik hayırlı olsun buyrun cıkın cz ye 5li saydırıor adam lf ile kacarken kesin bakalım kesebiliorsanız
:( :( :( :( :( :([signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(66)
OMG Yine Dumi!!!
Mesaj tarihi:
O_o sen bence usko yu birakacagina sevin baksana bi dünya charin war sat parasini ye :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Mesaj tarihi:
olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 31 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@

ee napalim info oturup aglicas mi firsat bu firsat iste git boss bak biraz lvl kas czyede pk icin gitmeyiver nolucak alla alla madem bunun önüne gecilemicegini düsünüosun neden hala oynuosun dellendirmeyin lem beni :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
said:
Ujio, 31 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
said:
Informer, 31 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
olm ujio alay etme harbiden adamın dedigi dogru suyunu çıkardılar oyunun,skill bug yüzünden bi sürü 60 olmayan adam cz de nova atıyolar şimdide bu çıktı :@

ee napalim info oturup aglicas mi firsat bu firsat iste git boss bak biraz lvl kas czyede pk icin gitmeyiver nolucak alla alla madem bunun önüne gecilemicegini düsünüosun neden hala oynuosun dellendirmeyin lem beni :D:D:D

olm karar ver bi benden once 70 olursan klandan atarıim diosun bi level kas diosun karar ver dengesizmisin aq, falling down modunda oldugundan eyw deyip geciyorum
diger yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
muahahha hasta misin ?
gecmish olsun adhuahudhuada
git lvl kas lem manyak clandan atacam dedim eeeeee
sende yedin mi adhuahudahusda
git boss bak o zmn :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
senin ipinle kuyuya inilmez gibi gorunuyo anlasildi simdi , o kadar adam aramizi bozamadi paticik bozcak gibi gorunuyor..[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 31 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
senin ipinle kuyuya inilmez gibi gorunuyo anlasildi simdi , o kadar adam aramizi bozamadi paticik bozcak gibi gorunuyor..

zuahhahaha azrail gelse senne aramazi bozamaz sie derim bi tekmede kovarim... ajgumm benim :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
O_o sie gay bi daha 10 metreden fazla yaklasma bana :D:D:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
zaten su an senle aramiz tahminlerim kadari ile 180 km olmasi lazim , BU ARADA GAY DEILIM ULAN , laf icabiydi o :D[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
zuahhahaha
-s.a
-ben ujio
-siktir
-tmm
adhadagdzagzda[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
hauahua lam ben neden bahsediom siz nereye geldiniz hadi hayırlısı nerden cıkacaz bakalım :P[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61)
ares:LadyBlood(58)
diez:BigBeaR(59)
ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61)
Beramus:HollyDancer(60)dumi(66)
OMG Yine Dumi!!!
  • Yeni Oluştur...