ReggeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Şimdi ßilgisayarınızı KapatabilirSiniz. PC kapanırken ßu Uyarıyı aLmak İstemiyorum ve Direk Kapanmasını İstiyorum . ßunu ßiLen warsa SöyLeyebiLirmi =??=[signature][hline][ img ]http://img246.echo.cx/img246/6958/jackal6my.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Windows'un versiyonlarına göre değişiyo galiba. Ama yanlış biliyo da olabilirim. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bilgisayarının board u ve işlemcisi nedir? O olay güc yönetimi vs. ile ilgili hangi jenerasyon bilmiorum ama bir dönemden önceki pc lerde manuel elle kapama olayı cıkıo o sekilde, ondan sorekilerde direk kapatıo windows pc yi gücü kesip.[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Benim PC'me format atıldı. Eskiden direk kapanırken, şimdi kapatabilirsiniz demeye başladı. Windows'la ilgili olmalı çünkü anakartım falan değişmedi. Yüklenen Windows versiyonu da farklıydı zten. Sonra yeni bilgisayar alınca kalmadı o problem gerçi :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar