Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Msn de yeni grup nasıl oluşturur ve adlandırırız?[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 contacts/Manage Groups altından[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Üst menüde: Contacts ---> Manage groups ----> Create new group bunu yaparsan olur. Ama Türkçesini bilmiyorum, çevirisini nasıl yapmışlar bilemem. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tşkkr ederim..Hiç dikkat etmemişim o menüye.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 contacts kişiler de, grupları düzenle fln olabilir :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 31 Ekim 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar