Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Msn de yeni grup nasıl oluşturur ve adlandırırız?[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 contacts/Manage Groups altından[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Üst menüde: Contacts ---> Manage groups ----> Create new group bunu yaparsan olur. Ama Türkçesini bilmiyorum, çevirisini nasıl yapmışlar bilemem. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tşkkr ederim..Hiç dikkat etmemişim o menüye.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 contacts kişiler de, grupları düzenle fln olabilir :)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN [Bu mesaj DiadanLocke tarafından 31 Ekim 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar