Dely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bedava 1 Yıllık Domain (com Net Org) getfree domain adlı bir hosting firması bu kampanyayı başlatmış. Siteye üye olup 100 puan toplayınca 1 yıllık ücretsiz domain ve hostinginiz oluyor. Tek yapmanız gereken 100 puan toplamak. Siteye kaydolduğunuzda adamların anket sorularına cevap verdiğinizde 5 puan alıyorsunuz. Puan toplamak için Siteyi arkadaşlarınıza önerebilir , ya da siteye giriş yaptıktan sonra earn points linkine tıklayabilirsiniz. earn points aşamasında oradaki firmalara tıklayarak 64,50 Puan toplaya biliyorsunuz. Geriye kalan 35 puanı da üye yaparak rahatça kazanabilirsiniz. 1 üye için 5 puan veriliyor. ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN teşekkürler ..[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... [Bu mesaj Dely tarafından 03 August 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu lınk e tıkladıgımızda senın uyen olarak gozukcez dımı bıde bunu ınternet bolumune acıcaktınn herhaklde elın kaydı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Dely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 off çok özür dilerim şimdiden bütün kullanıcılardan öyle olması gerekiyordu...mod arkadaşlar dan biri beni o bölüme ışınlarsa cok sevinirim (geçici rahatsızlıkdan dolayı özürler ;)[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... [Bu mesaj Dely tarafından 03 August 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Uyarıyorum! Önemli, gelecekte çok işinize yarayacak domainlerinizi bu tür yollarla kayıtettirmeyin. İlerde domain kaydınızı 1 yıl uzatmak istediğinizde sizden astronomik rakamlar isteyebilir, hatta domaininizi başkasına satabilirler... Büyük ihtimalle de domain kaydı sizin adınıza gerçekleşmez.
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hehe bende başvurmuştum mrmedianınsupersitesiturkiyeninenuzundomain.com böyle bişey yapmıştıdma eğlence yine (: eheu ama tabi üye toplamadım böyle şeyler için başvurun bence eğer olcaksa (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Birde eğer dial up iseniz, zaten bunun için harcadığınız telefon parasını harcamayıp, direk kendi adınıza bir domain kayıt ettirebilirsiniz. :)
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Niye canım en fazla 1saatini alır :) 1kere register olursun ardından 20kere disconnecto olup tekrar baglanarak ayrı email adreslerinden formu doldurursun her seferinde cookileri silersin ama buda klasikleşmiş kampanyayı sömürme olur :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Öne çıkan mesajlar