Dely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bedava 1 Yıllık Domain (com Net Org) getfree domain adlı bir hosting firması bu kampanyayı başlatmış. Siteye üye olup 100 puan toplayınca 1 yıllık ücretsiz domain ve hostinginiz oluyor. Tek yapmanız gereken 100 puan toplamak. Siteye kaydolduğunuzda adamların anket sorularına cevap verdiğinizde 5 puan alıyorsunuz. Puan toplamak için Siteyi arkadaşlarınıza önerebilir , ya da siteye giriş yaptıktan sonra earn points linkine tıklayabilirsiniz. earn points aşamasında oradaki firmalara tıklayarak 64,50 Puan toplaya biliyorsunuz. Geriye kalan 35 puanı da üye yaparak rahatça kazanabilirsiniz. 1 üye için 5 puan veriliyor. ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN teşekkürler ..[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... [Bu mesaj Dely tarafından 03 August 2003 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bu lınk e tıkladıgımızda senın uyen olarak gozukcez dımı bıde bunu ınternet bolumune acıcaktınn herhaklde elın kaydı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 off çok özür dilerim şimdiden bütün kullanıcılardan öyle olması gerekiyordu...mod arkadaşlar dan biri beni o bölüme ışınlarsa cok sevinirim (geçici rahatsızlıkdan dolayı özürler ;)[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... [Bu mesaj Dely tarafından 03 August 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Uyarıyorum! Önemli, gelecekte çok işinize yarayacak domainlerinizi bu tür yollarla kayıtettirmeyin. İlerde domain kaydınızı 1 yıl uzatmak istediğinizde sizden astronomik rakamlar isteyebilir, hatta domaininizi başkasına satabilirler... Büyük ihtimalle de domain kaydı sizin adınıza gerçekleşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hehe bende başvurmuştum mrmedianınsupersitesiturkiyeninenuzundomain.com böyle bişey yapmıştıdma eğlence yine (: eheu ama tabi üye toplamadım böyle şeyler için başvurun bence eğer olcaksa (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Birde eğer dial up iseniz, zaten bunun için harcadığınız telefon parasını harcamayıp, direk kendi adınıza bir domain kayıt ettirebilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Niye canım en fazla 1saatini alır :) 1kere register olursun ardından 20kere disconnecto olup tekrar baglanarak ayrı email adreslerinden formu doldurursun her seferinde cookileri silersin ama buda klasikleşmiş kampanyayı sömürme olur :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar