Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın Bir Numaralı Solo katili Kanalı(MTV)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Jester, 29 Ekim 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
ya bu en iyi solo olayını anlamıyorum kime göre neye göre? en hızlı mı? en teknik mi? en melodik mi? ne?

en hızlıysa niye Malmsteen solosu değil?
en teknikse niye Dream Theater değil?
en melodikse niye In Flames değil?

bi de birinci yaptıkları şarkıda solo olsa bari.

en melodik in in flames olduğunu düşünmüorum da, seni mi kırcam. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
Selam, cumalari Vh1'da Friday Rocks var onu izleyin.
BulletRide, Journey vs Pink Floyd'a aciklik getireyim:
Journey daha cok Santana'nin eski gitaristi Neil Schon ile bilinir, butun rock eventlere de o cagirilmistir ama Steve Perry isminin az bilinmesi cok daha basit bir mantiga dayanir: Pink Floyd klasik rock grubudur, Journey ise aor grubudur. Aor kitlesi asla klasik rock kadar olmamistir. Hepsinin otesinde en onemli gerekce de Journey'nin 1983 - 1996 yillari arasinda greatest hits ya da live releaseler haric album cikarmamis olmasidir, sadece konser verdiler 13 yil boyunca.
Konuyla ilgili olarak teknik olarak ve duygu olarak yogun sololari dinlemek isterseniz 80ler hard'n heavy sololarini dinleyin.
Isim vermek gerekirse Warren Di Martini, John Sykes, Vivian Campbell, George Lynch, Brad Gillis, Eddie Van Halen, Randy Rhoads, Carlos Cavazo, Billy Gibbons, Donald Roeser, Jon Norum, Ritchie Blackmore, Jimmy Page, Zakk Wylde, Steve Vai, Joe Satriani, Malmsteen, Bill Connors, BB King, Warren Haynes, Eric Clapton, Stevie Ray Vaughn, Steve Morse, Jason Becker, Allan Holdsworth, Tony Mcalpine, Paul Gilbert bunlar simdi aklima gelen iyi caldigini dusundugum insanlar.
Mesaj tarihi:
vh1 kadar kral bi kanal görmedim rock + metalin son kalesi bakalım daha ne kdr dayancak[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
said:
jksqe, 30 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
mtv'ye laf yok...

valla ben de diyecek laf bulamıyorum. bakmıyorum hiç...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 30 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
vh1 kadar kral bi kanal görmedim rock + metalin son kalesi bakalım daha ne kdr dayancak

Kanalın konusu o abi zaten mtv'nin alternatif kuruluşu MTV yayın gurubu üyesi yani kuruluş amacı da klasikler ve daha alternatif tarzlar...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Hand, 30 Ekim 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
said:
jksqe, 30 Ekim 2005 19:15 tarihinde demiş ki:
mtv'ye laf yok...

valla ben de diyecek laf bulamıyorum. bakmıyorum hiç...
lol, süper cevap ya :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Mtv eskiden yeni çıkan grupları çalardı ne güzel.. bişeyler yapardı.. çabalardı .. ama bi anda ne olduysa oldu o kanal zencilerle efendime söyleyim salal buraya ooh cıptıs cıptıslarla doldu.. sonra bi baktım (geçen gün oldu) adamlar öyle aşmışlarki artık müzik çalmıyorlar.. ciddiyim merak edip yarım saat oturdum ne zaman müzik çalacak acaba bu güya müzik kanalı diye bekledim yarım saat boyunca çalmadılar.. e güzel tabi
Edit: bi de yeni açıldığında Dream Tv ne güzel parçalar çalardı.. peeh[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death

[Bu mesaj Maxen tarafından 31 Ekim 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 29 Ekim 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
bi gün bi çocuk zap yaparken mtvye gelir ve bi bakar mtv de guitar solos vardır çocuk heyecanlanır bu mtv ye ne oldu der sonra izlemeye başlar bi gariplik olduğunu sezer eet ismi guitar solos du ama nedense bütün klipler yarısında kesiliyordu (örn.november rainin o misler gibi solosu queen bohemian rapsody nin sonu artık orda ne var bilmiyorum sonra jimi hendrixin videosu)çocuk sinirlenmiştir ve sonunda şu soruları sormuştur kendine
1-neden bu kral sololar kesiliyor
2-bu sololar neden bu kadar değersiz
3-madem değersiz neden onun top 10 ni yapıyosun bi manyaklık mı var sende
4-Neden bütün rockla ilgili şeylerin yüzde sekseninde 1 numara nirvana oluyor.(eet bu bölümde kavga çıkabilir ama bence böyle hadi hepsini anlarımda guitar solosda nasıl 1 numara oluyor onu anlamıyorum)
5-neden one yoktu?

ben cevap veriyim çünkü kanalın adı mtv[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
artık biz mtv den zaten bişey beklemiyoruz bari çaldı bi hata yapdı (ki rapçi camiası bu hatayı affeder mi bilinmez)tam çalsın neden piç ediyo ki[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
MTV rapçilerin kontrolünde mi? Ya da rock çalması yasak mı? Neden hata olsun ki. Piç etmesi hatadır, rock çalması değil. Rock vs. Rap neden kavga topiğpine yazdın mı sen??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
yazmadım da nede olsa rapçilere göre solo gürültüden başka bişey deil ve soru bu top tenler dışında en son bi metallica pink floyd iron maiden vb bi klip gören insan bunu kaç ay önce gördü?[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
O işlere VH! bakıyop ama diğer müzik türlerine saygılı olmanız lazım. Asla ve asla hata diyemezsiniz. Ki ben arada rap de dinlerim. Kavgayı da saçma buluyorum. Sololara da laf söylemeni onaylamıyorum ama naapıyosan yap, ne diyeyim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
abi yazıyı oku ben orda solo gürültüden başka bişey deil demiyorum solo rapçilere göre gürültü diyorum bu arada o laf tamamiylan gülümsetme amaçlı yazıldı yani bu kadar abartmana gerek yokdu[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Mesaj tarihi:
Tamam tamam boşver. Konu Jimmy Page, Ritchie Blackmore, Hendrix, Satriani olunca aşırı tepki veriyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
belli[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
  • Yeni Oluştur...