kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ha sahi hiç dikkat etmedimde bak o şeydir mesela şekil değiştirince sen pençelerin oluyor yumruk yerine onlar yerinede geçiyor anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gangrel werewolf vari bişey oluyor ama bahsettiğim farklı bildiğin wristblade tarzı silahlar olduğu söyleniyodu ben bulamadım o konuda oyun çok dardı..[signature][hline] Makaveli rest in peace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla bence yoktu nerde diyor bilmiyorum ama oyunda melee silah türü çok çok kısıtlıydı katana bıçak beyzbol sopası demir balyoz balta ne bu yahu çok kötüydü bence tek çeşit kılıç fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oyunun crackli kopya olmasıyla ilgiliydi herhalde..her konuda öyleydi silah armor olsun herşeyde..[signature][hline] Makaveli rest in peace.. [Bu mesaj Kem0 tarafından 31 Ekim 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla öyle ise gider orj ini bulurum bir yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hayır crack la alakası yok, silah ve zırh çeşiti çok kısıtlı. zaten bu oyun çook daha iyi olabilirmiş, bağzı şeyler acaleye getirilmiş. seneryo, oyun akışı falan çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumbaraci Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yalnız orjinalinde birisi diyordu oyun çok farklıymış yolda insanlar sana tip tip bakıyormuş yanından geçerken önüne bak fln diyorlarmış çarpıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar