d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 size yardim isterseniz bakin oynayin. Counter-Strike 1.6b evet arkadaslar buradan indirebilirsiniz gerekli bilgileri ve resimleri bulabilirsiniz. hl icin butun adresleri gorebilirsiniz. have fun.[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ehueh ben subat ayında oynadım bunun betasını ılk oynıyanlardanım yanı :) ss lerım hala duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 :) lo0l peki halen oynuyormusun?ben sahsen counter i 4 yildir oynuyorum :-)[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yokh halen oynamyıorum 1.6 yı cunku o kadar lagla alısık deılım 200-300 pıngle yyutdısı serverlarında ve sonra cok update ı cıkmıs versıon olarark bı de onları xccemkeye usendım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar