Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ya şimdi nebilim yatakta yatıordum h.p 6 yı okurken birden aklıma bole bişi geldi duşundum olsa ne guzel olurdu bole hogwarts fln quidditch lol tam bole rp ama mesela dersler fln oluor vs vs lol bole bi proje yok dimi ?[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bir ara olcak deniyodu sora yalan oldu heral[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 olmasin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ulen bi an helecan yaptım postu görünce. Aman diyim. Keşke çıksaydı hakkaten :).[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 böle başlıklar açmatın çıktı sandım ya:(:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Harry Potter'ın çok düşmanı var ya. Gıcık oluyorum. İsteyen okur konuşur ya, hemen tepki vercekler. Neyse çıksa öyle bişey süper olur ya :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Off yine duşundum cıksa ne super olur diye yapsalar şoyle mis gibi quidditch fln olsa :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa bi ara vardi boole fikir hatta yazmislardi level da felan ama nooldu bilmiom ben bi eski dergileri karistiriim en iyisi...[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 levelda yazdığını hatırlıyorum ama başka bi haber çıkmadı sanırım.umarım çıkar :D[signature][hline]GuildWars Serial Key(account) Karşılığında Knight Online Diez Server'ında Karus veya El Morad 60lvl + Rogue veya Priest Alınır tipitip, 24 Ekim 2005 20:50 tarihinde demiş ki: walla ben evde kalemimi kaybetsem,google a aratırım.o benim her şeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: BioHazarD, 26 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: levelda yazdığını hatırlıyorum ama başka bi haber çıkmadı sanırım.umarım çıkar :D eet bende orda okumustum aammmaa cooooooooooooooooooook oluyo okuyalı[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: erayyirik, 26 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: böle başlıklar açmayın çıktı sandım ya:(:D +199.2[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bunun mmorpg sını yapsalar 5-6 ay sora 5-6. sınıf ogrencılerı avada kedevra ıle bırbırını gebertıyo olur pvp olsun hebeley seyınede hagworts ı ncesıtlı alanalrını pvp zone yaparlar slytherın vs grıffındor fılan 5 slytherın gelır genkler gecen herkesı grıffındor ezık fılan kalır sonra 9-10 sıvrızeka boss olayını getırır fılan harry potter ı genklemeye calısanalr sonra butun oyuncular bırlesıp voldemort u genkler fılan bu cesıtlılıgı olsun dıye abıdık bıssuru abıdık buyu gelır ders oalyı olsada lam durun surda 5-6 adam genklıyom ne dersı modu olur fılan falan tek kelımeyle oyun butun harry potter evrenını batırır cok para akzanırlar basta ama sonra mılelt kıtapalrı fılan bıle okumaz sılınır gıder hp[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 +1 Zaten yavaş yavaş silinmeye başladi. Millet kitaba 20ytl bayilcaama sinemasina giderim diyor,göya filmlerle sinema filmi ayniymiş..[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Onlar okumasın ya. Allah allaah. Bu kadar mı boş düşünür insan. Yani git korsanını al gene oku be. Sonra filmine git. Ama oku, kadın ne güzel yazıyo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 guzel yazmıyor son kıtap resmen ıgrenctı butun o atmosferı yok olmus cabuk cabuk yazmak ıcın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olur mu ya ? Son kitap bence serinin en güzeliyidi. Gerçi ben İngilizcesini okudum Türkçe çevirisi naısl olmuştur bilemiycem .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 5 i tek geçerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ercello Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ulan varya hep düşünüyorum böle bişiy olsa diye ne güzel olurdu böle derslere merslere giricen milletle duello yapıcan bunun quiditch i var ondan sora noel tatilinde hogsmade e gidicen :P bi an görünce bu projeye başladılar sandım ama hayallerim yıkıldı şimdi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya sahiden olsa güzel olurdu ... Alexian the High Mage RLZ ![signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar