Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Boot'ta windows messenger çalışıyor ancak icon'u çıkmıyor altta kapatamıyorum nete bağlandığım anda kendi kendine messenger'ım online oluyor milletin mesajlarını okuyabiliyorum ancak listeyi göremediğimden kapatamıyorum kapamamın tek yolu da MSN messenger'ı çalıştırmak. msconfig'den falan bir şekilde kapatılıyordu ancak denedim denedim yanlış dosyaları boottan kaldırıyorum tam olarak hangisi windows messenger?[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Başlat--> Çalıştır. Ekrana gelen kutucuğa: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove yazın. Güle güle MSN Messenger![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları/ admin olan bi kullanıcına tıkla/solda Ağ Parolalarımı Yönet yazısını görüceksin/ Kendi mail ine tıkla kaldırde veya passport net i kaldırde/ bu açılısta açılmasını engeller/ icon olayına gelince program ekle kaldırdan windows bilesenleri bölümünden windows messenger i kaldır yeniden kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar