OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar cok güzel bir oyunun güzel insanlarının buluştugu bu yerde ben de bulunmak istedim aranızda olmaktan mutluluk duyacagım (kusura bakmyın dün girdim siteye fakat şifresini değitidiim carıma giremiyorum :( )[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hocam sitede hata vardi açıkken bile hata vardı yani düzeltiyorlar site tamirde yani serverdak açiklarda dahil ..bi kaç güne düzeltilecekmiş hepsi ...kısacası sıkma tatlı canını :)[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hocam bu kaçıncı başlık açışın ya kal geldi bana hoş geldin de yeter yani sitede sorun var düzelicek ![signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya kardeşim yanlış anlama ama oyuna gold üye oluyorum ve ertesi sabah site acılıyo haliyle kafede oynadıgım için (dost var düşman var) mecbur değistirdim sitede olusan hata haklısın ama ben bu oyun için 13 gün rapor aldım işede gitmiyom oyunada giremiyom sen yerim de olsan ne yapardın üzgünüm kafanı agrıttım özür dilerim :)baş ka carem yok belki konu ile bilgisi olan birini bulup oyuna geri donerim:)[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sana herkez elinden geldiği kadar yardımcı oluyor burda daha fazla kimsenin elinden bişiy gelmez sanırım 13 gün rapor ise Bravo ...[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet 13 gün raporgüzel oldu ama boşa gidiyo :( şimdiye 60 olmayı pilanlıyodum ama nasip deilmiş tekrar teşekkür edrim yardımın için[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Öne çıkan mesajlar