Helfor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar foruma daha yeni üye oldum.Knight online oynuyorum ancak o kadar iyi bilmiyorum Lvl ım 41 eğer bana yardım edip 45 e kadar kasabilecek olan birisi varsa sevinirim...[signature][hline]Name:Helfor Lvl:4x(Daha n00b'um) Clan:Yok Np:0(Bi kere basmıştı ElMorad)
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 burada kascak varmı dicene oyuna girip apos lara felan baksana..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
Helfor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi şimdi oyundayım zaten Ash Knight party sindeyim sadece yardımcı olacak biri var mı diye sordum hemen kızma![signature][hline]Name:Helfor Server:Diez Nation:Karus Lvl:4x(Daha n00b'um) Clan:Yok Np:0(Bi kere basmıştı ElMorad)
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Herkese küfür eder gibi cevap vermek adet oldu galiba. Adam doğru dürüst sormuş sende adama doğru dürüst cevap versen bir yerinden bir şeyler eksilir değilmi? Neyse. Tamam herkesin böyle şeyler sorması biraz kasar burayı ama adama adam akıllı cevap vermekte kimseyi bozmaz.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 56 Clan: Hanedans Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama...
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hangi serverdasin Helfor ?[signature][hline]http://www.clan-tr.com/forum
Helfor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 diez deyim imzama sonradan ekedim[signature][hline]Name:Helfor Server: Diez Nation:Karus Lvl:4x(Daha n00b'um) Clan:Yok Np:0(Bi kere basmıştı ElMorad)
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Dexteriyus, 31 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: Herkese küfür eder gibi cevap vermek adet oldu galiba. Adam doğru dürüst sormuş sende adama doğru dürüst cevap versen bir yerinden bir şeyler eksilir değilmi? Neyse. Tamam herkesin böyle şeyler sorması biraz kasar burayı ama adama adam akıllı cevap vermekte kimseyi bozmaz. söyledigim birşeyde hatamı var ne bu tebki ? madem diex desin yardım et boş konusucana[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
Helfor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bir konu açtım resmen kavga ediyosunuz isteyen yardım eder isteyen etmez sadece edebilecek biri var mı dedim aposlara gidip bende party ararım ama alırlarsa edemiceksen cewap yazma ya da edmicem de olsun bitsin niye bu kadar uzattıyosun anlamadım[signature][hline]Name:Helfor Server: Diez Nation:Karus Lvl:4x(Daha n00b'um) Clan:Yok Np:0(Bi kere basmıştı ElMorad)
Öne çıkan mesajlar