porsuk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yeri burası değil ama ingilizcem zayıf olduğu için affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum arkadaslar acc mi kısa bir süre dondurmak istiyorum 5 ay sonra tekrar başlıcam oyuna karsıma boyle bi yazı cıktı cancel acc: You can use this link to terminate your subscription online. Before you do so, we would love to hear from you by telephone. There are many steps that our representatives can take to address any problems you may be experiencing. Please call us, our phone numbers list can be found here: bu yazıda yazanlar benim accmi dondurmam konusunda pekişiyormu yoksa acc yi yani cd keyi komplemi iptal ediyorum tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Evet donduruyorsun bu şekilde. 6 ay garanti kalıyor, sonra allah kerim..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 accyi dondurmak için sadece kredi kartı numaranı sil, para yatmadığı zaman kendiliğincen donar acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saolun arkadaslar [Bu mesaj porsuk tarafından 31 Ekim 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar