Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Al aşk şiiri okuyun belki beyenirsiniz

Mad_Can

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum geçen gün kız arkadaşımdan ayrıldım rahatlamak için biçok şey yaptım 1-2 de bunnar çıktı:

Bilemedim değerini sevgimi yaşarken
Ayrılırken gördüm hissettiklerimi
Zordu herşeye rağmen
Görmek hiçbir şeye değmediğini

Vaz geçtim artık herşeyden
Defnettim sevgimi
O toprakta ölürken
Bilemedi nedenini
-----------------------------0----------------------
Yalan gelecek artık birçok şey bana
Seni seviyorum derken bir başkasına
Yalan söylediğimi zaten bileceğim
seni sevdikten sonra

Dönüp arkama bakınca şimdi
Gülüyorum sadece kendi halime
Söz söyleme sırası bende şimdi
Bilemedin değerimi sende

Göz yaşlarım artık kurudu
Aynı kalbimdeki sevgi gibi
Ve şimdi gerçekten öğrendim
Severken ayrılanların ne hissettiğini...[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Tatilde şunu anladım...
Kızları anlamaya çalışmak sadece onları sogutmakla kalmıyor bırde arkadas statusune ındırıyor
En ıyısı tabıkı onlara ıstedıklerını vermek bu kadar basıt yanı anlamaya calısmak sadece bır hata...
Ben ne yaptım tabıkı ısteklere yanıt verdım o kadar ve rahatım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

parwler katılmıyor gibisin ne iş :D kehkeh neyse ne bileyim aslında bence ne onu tanımaya uğraşmak nede hep istediğini vermek yanlış çünkü ben mesela ilgi duyduğumu gösteririm karşılığını alırsam zaten iş çoktan bitmiştir yoksa gayet huzurlu bi şekilde dostluğuma devam ederim[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...