Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum geçen gün kız arkadaşımdan ayrıldım rahatlamak için biçok şey yaptım 1-2 de bunnar çıktı: Bilemedim değerini sevgimi yaşarken Ayrılırken gördüm hissettiklerimi Zordu herşeye rağmen Görmek hiçbir şeye değmediğini Vaz geçtim artık herşeyden Defnettim sevgimi O toprakta ölürken Bilemedi nedenini -----------------------------0---------------------- Yalan gelecek artık birçok şey bana Seni seviyorum derken bir başkasına Yalan söylediğimi zaten bileceğim seni sevdikten sonra Dönüp arkama bakınca şimdi Gülüyorum sadece kendi halime Söz söyleme sırası bende şimdi Bilemedin değerimi sende Göz yaşlarım artık kurudu Aynı kalbimdeki sevgi gibi Ve şimdi gerçekten öğrendim Severken ayrılanların ne hissettiğini...[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Şiir güzel abi sen habire aşık olup ayrıl şiir kitabı bilem çıkarırsın:)) ama duyguları dile getirmen tamamen temiz ve yalın her şair , şair oldunu aşık olduktan sonra veya acılarla karşılaştığında anlar:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Tatilde şunu anladım... Kızları anlamaya çalışmak sadece onları sogutmakla kalmıyor bırde arkadas statusune ındırıyor En ıyısı tabıkı onlara ıstedıklerını vermek bu kadar basıt yanı anlamaya calısmak sadece bır hata... Ben ne yaptım tabıkı ısteklere yanıt verdım o kadar ve rahatım...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 diyorsun..[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimkurt Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 demis bile :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 parwler katılmıyor gibisin ne iş :D kehkeh neyse ne bileyim aslında bence ne onu tanımaya uğraşmak nede hep istediğini vermek yanlış çünkü ben mesela ilgi duyduğumu gösteririm karşılığını alırsam zaten iş çoktan bitmiştir yoksa gayet huzurlu bi şekilde dostluğuma devam ederim[hline]Maximilian Stonefist; Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı. Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar