bareme Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaşlar Ke yine bir dandikliği şifre değiştiriyorsun yeni şifreyi kabul etmiyor şimdi bana doğru yazzsaydın die maniler uydurmayın bu sorun baya arkadaşımın başına gelmiş..off ooff KE boku cıkmaya başladı nereye kadar bakacaz..
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zaten şifre şu an değiştirilmiyo site çuvalladı yine bu arada ke geldiginden beri 2-3 kere şifre değiştirdim sorun falan çıkmadı[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
bareme Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 informer ben Pamir xD Giremiyorum o charla oyuna sadece 2 sayının yerini değiştirdim değiştirmez olaydım xD
parazittr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 k.e cıktıgından beri şifremi2-3 kere deiştirdim ama bişi olmadı
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şifrede eger ı harfi varsa oyuna girmio..siteden log in oluo saçma bi durum ama böyle :S[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 YA AYNI SORUN BENDEDE VAR ARKASDASIM NE YAPACAGIZ BENİM GOLD UYELİK ALDIGIMIN ERTESİ GÜNÜ OLDU GM LERE NASIL ULASACAM
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet arkadaşlar Aynı hata ile bende karşılaştım can sıkıcı ...4 gündür mail bekliyorum yetkililerden...inş düzeltirler en kısa zamanda .....
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Informer, 29 Ekim 2005 03:12 tarihinde demiş ki: zaten şifre şu an değiştirilmiyo site çuvalladı yine bu arada ke geldiginden beri 2-3 kere şifre değiştirdim sorun falan çıkmadı +1[signature][hline]BEYAZ PATİLER
mc_ups Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 benimde aynısı basıma geldi 4 gındur giremiyorum delirecem..
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya deli olacam kafayı yemek üzereyim 25 gün kaldı gold üyeligimin bitmesine lütfen bilen arkadaslar yardım cı olsun:([signature][hline]:azrail: ares
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: OSMANKEPENEK, 29 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: ya deli olacam kafayı yemek üzereyim 25 gün kaldı gold üyeligimin bitmesine lütfen bilen arkadaslar yardım cı olsun:( AYNI SORUN BENDEDE VAR ŞİFRE DEĞİSTİRDİM YENİ ŞİFREMİ HATA VERİYO[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
kaanbaba Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya beyler char. ımı bi ark a güvenerek şifre doum tarihi werdim deiştirsin diye çoook yakın şimdi bu adam char. ı satıyo şifre mi deiştirmem lazım doğum tarihi de war ama siteye giremiyorum beyler diesde oynuyorum her türlü yardımı yaparım birisi yardım etsin yeterki... siteye nasıl giricem weyaa şifremi nasıl deiştiricem yardım edin plss çarşambaya kadar satılmadan değiştirmem laızm :(:(:(
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: kaanbaba, 30 Ekim 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ya beyler char. ımı bi ark a güvenerek şifre doum tarihi werdim deiştirsin diye çoook yakın şimdi bu adam char. ı satıyo şifre mi deiştirmem lazım doğum tarihi de war ama siteye giremiyorum beyler diesde oynuyorum her türlü yardımı yaparım birisi yardım etsin yeterki... siteye nasıl giricem weyaa şifremi nasıl deiştiricem yardım edin plss çarşambaya kadar satılmadan değiştirmem laızm :(:(:( Geçmiş olsun..[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
kaanbaba Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 saoL... :( zaten yapıcak bişee yok sanırım !?!!çarşambatya kadar sitenin açılıp olmasını bekliicem yada ondan önce dawranarak şifremi deiştiricem = /
Rebirht Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 EFet ARKADAŞLAR lütfen ben yeni karakter aldım bütün bilgileri elimde ama gel geleyim sayfayı açıorum fakat log in olmak için sağ taraftaki yere ıd mi ve şifremi yazınca bi hata werio bu hatayı aşan bi arkadaş war sa bilgisini paylaşabilirmi acaba bizle...
Öne çıkan mesajlar