sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gürcüstana geldim amacım okumak, ama memlekette hiç bişiye vergi yok ve herşey çok ucuz :) Hemen acele tarafından bi Golf aldım 1,9 turbo dizel. araba köpek gibi gidiyo :) 2bin$ modeli 99 Yakında camaro alacam bi tane kapıları yukarı doğru açılıyor, benzinli biraz fazla yakıyor ama bu ülkede 1.5 milyona 2.5 litre benzin alıyosun :D orada pompa çalışmaz 1.5 milyona. çeyrek depo parasına depo fulluyorum, yanlaya yanlaya geziyorum. herkesi gürcüstan'a beklerim, hayat burada vallaha. trafik polisi diye bişi yok, normal polis biyerlere çarpmadıysan gelip bişi demiyor, ve herkes kurallara uyarak gidiyo, hiç karışıklık yok memlekette. 3 sene içinde kafkasyanın parisi olacak burası, hepinizi tiflise bekliyorum, taksiler bile E200, 5.20, 7.40 :) siz orada şahinle pailo ile gezin golf'e de 18 milyar para verin :D Allah Vergisiz ülkelerden razı olsun :D yakında 607 geliyo, ona da 11bin€vericem galeri bile açabilirm ilerde :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oha süper![signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 offffffffffffffffffffffffffffffffffffff[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ahaha ballandıra ballandıra anlatmışsın arkadaşın yok sanırım orada, birini istiyorsun yanına lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşım var aslında çok sıcak insanlar, bizim ülkede erkekler kızlara laf atar, burada kızlar size laf atıyo :P gelin gelin beklerim sizleri :D bugün arabaya 4 cant 4 lastik aldım cantlar çelik 17' ve hepsi sadece 300$ hayat burada :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kime ne iyilik yaptın da gönderdiler seni oraya? Ben de istiyorum[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 uçacam oraya bekle beni :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 öm atıyorum abi bi sn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oha?!.. abi canadayi geçtim ben gürcistana gidiyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tam adres wer. *!kalemi kagıdı eline alır*[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sheref camaroyu al , bi tur atmaya geliyorum yanına :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ahh ulan ahh... yani başka bişe demiyorum. kafam girsin benzine zam yapanlara[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 99 model Bmw 8,50 buldum bugün. plakası da BMW850 sadece 12k$ gelin arkadaşlar Gürcüstan Tiflis. ortalama ev kiraları 200 milyon :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sheref yer ac geliyorum... Gelmezsem Sherefsiziim :) (Anneee valizim nerdeeee!!!)[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Bagdattan bas edeyim size 1 $ a 100 litre benzin alıyorsunuz adamlar dizel kamyon motorunu sokup yerine super benzinli kamyon motoru koyuyor :D en dusuk motorlu araba 2.0 Gmc jeep landcruiser bmw ler mercedesler hakim bagdatta vergide yok 3000$ a 95 model 7.40 a sahip olabilirsiniz :) Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Oldu 7.40 a binicem diye bagdat ta yasiyalim o zaman.. Ama su gurcistan olayi iyiymis soyle 3-4 sene sonra is icin bir gitmek gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben sıfır 6.45Ci' e binmek icin yasardim.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 TR den arabalar çalınıp gürcistana sokuluyor fln diye hatırlıyorum. Oradan aldığın arabayla yurt dışına fln çıkmaya kalkışma belki başın belaya girer =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya iyi o arabayi alcan da kime hava atcan ya :P herkesin altinda ayni araba.. burdaki reno gibi birşey olmuş o da var yani eheh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 12 bin euro orada buyuk para. Yani herkesin altinda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2.5 lt benzin 1,5 liraysa neden dizel araba derler adama. Hatta bunu türkiyede yüz yüze birine anlatırsan dayak bile yiyebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hakikaten guzel ama Gurcistanin nufusuyla Turkiye nufusunu karsilastirirsak Turkiyede vergi almamak gibi bir dusuncenin sonunu tahmin dahil edemeyiz...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar