Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vergisiz Araba Rahatlığı

sheref

Öne çıkan mesajlar

Gürcüstana geldim amacım okumak, ama memlekette hiç bişiye vergi yok ve herşey çok ucuz :)
Hemen acele tarafından bi Golf aldım 1,9 turbo dizel.
araba köpek gibi gidiyo :) 2bin$ modeli 99
Yakında camaro alacam bi tane kapıları yukarı doğru açılıyor, benzinli biraz fazla yakıyor ama bu ülkede 1.5 milyona 2.5 litre benzin alıyosun :D orada pompa çalışmaz 1.5 milyona.
çeyrek depo parasına depo fulluyorum, yanlaya yanlaya geziyorum.
herkesi gürcüstan'a beklerim, hayat burada vallaha.
trafik polisi diye bişi yok, normal polis biyerlere çarpmadıysan gelip bişi demiyor, ve herkes kurallara uyarak gidiyo, hiç karışıklık yok memlekette.
3 sene içinde kafkasyanın parisi olacak burası, hepinizi tiflise bekliyorum, taksiler bile E200, 5.20, 7.40 :)
siz orada şahinle pailo ile gezin golf'e de 18 milyar para verin :D
Allah Vergisiz ülkelerden razı olsun :D
yakında 607 geliyo, ona da 11bin€vericem galeri bile açabilirm ilerde :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım var aslında çok sıcak insanlar,
bizim ülkede erkekler kızlara laf atar, burada kızlar size laf atıyo :P gelin gelin beklerim sizleri :D

bugün arabaya 4 cant 4 lastik aldım
cantlar çelik 17' ve hepsi sadece 300$

hayat burada :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Bagdattan bas edeyim size 1 $ a 100 litre benzin alıyorsunuz adamlar dizel kamyon motorunu sokup yerine super benzinli kamyon motoru koyuyor :D en dusuk motorlu araba 2.0 Gmc jeep landcruiser bmw ler mercedesler hakim bagdatta vergide yok 3000$ a 95 model 7.40 a sahip olabilirsiniz :)

Saygilar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...