DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 artık gidiyorum bulanık aşkından kaktüs sözlerine su vermeyeceğim suretinle sevişmeyeceğim yetinmeyeceğim tırnaklı bakışınla gidiyorum al gözümden kirpiklerini örtüsünü yırttım yalnızlığın elini elimin içindeyken aramaktan bıktım sesinin dalgalarına hasret yaşamaktan aynasız kokuna saklanmaktan yoruldum ve caydım sunduğun mor karanlıktan sen yüzüğünde zehir saklıyorsun ben baldırandan umut damıtıyorum senin saatlerin sakal bırakıyor ben altında irin yıkıyorum ama şimdi parmaklarım acıyor ve dudaklarım kaçışın tünelini kazıyor oysa uzakdoğu kadar sabırlıyım fahişeler kadar her haline uyumlu deniz kabukları kadar kırık ve kederli sokak kedileri kadar tekmeye ve açlığa dirençli artık ufuksuz balkonundan bakmayacağım günlerine resim yapmayacağım durup durup birden kendime kızamayacağım aldım elime TERK vesikasını vurdum bedenimi ıslak dağlara artık gidiyorum bulanık aşkından duru bir ayrılığa salacağım kendimi Güler KAZMACI[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen mi yazdin ? çok hoş bir şiir..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oysa uzakdoğu kadar sabırlıyım fahişeler kadar her haline uyumlu deniz kabukları kadar kırık ve kederli sokak kedileri kadar tekmeye ve açlığa dirençli bunu favorim olarak seçiyorum. kelimelerin seçimi çok hoşuma gitti tebrikler.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu şiiri ben yazmadım maalesef:( Ama okumak bile bana yazmak kadar keyif verdi:) Şiirdeki her bir sözcük bir sanat eseri..Dün gece duygu yoğunluğuyla beraber bu şiiri paylaşmak istedim,ve gördüm ki herkes benimle hemfikir...Yorumlarınız için teşekkürler.[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar