Sortiege Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Önce Aslan Abimizin Tipi, Setler;Shadowcraft CapShadowcraft BeltShadowcraft PantsShadowcraft Boots Silah Olarak;Barman ShankerBonescraperSkullforge ReaverScreeching Bow Meslek; Enchanting (Sadece Disenchant icin kullanılıyor) Mining 300/300 - First Ait 300/300 Bide şunu yazıyım bare;Painweaver Band Abimizin dolu dolu 10Gold'u wardır, (şaka deil) + Epic Panter'i war, Bana ulaşım; [email protected] -MsN- Niyetim; Arkadaslar, Burning Legion Server'ında HORDE tarafından 60 char ile takas'a girebilirim. Yine Rogue olursa sevinirim. Direk satmak pek istemiyorum ama yinede beni sıkıntıya sokmadan teklifiniz varsa verebilirsiniz. Hadi BaKalıM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 [Bu mesaj Rottweiler tarafından 30 Ekim 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sortilege Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Müsadenizle Up.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar