Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karar veremedim..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Voodoo çok şekil bi gitar ya. Çilekeş'in gitaristinde var sanırım çok güzel duruyo[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Mesaj tarihi:
o gitarı gördüm; fakat o adamın elinde ki mat siyah. Voodoo ise tek renk Swamp Ash'mi ne öyle birşey... Sanki taklitiymiş gibi geldi bana :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)
Mesaj tarihi:
abi gibson voodo yada gibson goth alacak paran yoks amidnight al
sonra istersen emg leri satarsın ki en aşağı 200-250 dolara alıcısı çıkar onların
2 tane emg 81 var çünkü üstünde :D
sonradan en kral pasifi takarsın 59/jb kombo ne istersen =)

gerçi çin malı epi almak iyi bir fikirmidir oda var =)
üstüne ekle gibson al :D
Mesaj tarihi:
getirticen mi abi sen bu gitarları bu arada?[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
said:
Elderon, 29 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
o gitarı gördüm; fakat o adamın elinde ki mat siyah. Voodoo ise tek renk Swamp Ash'mi ne öyle birşey... Sanki taklitiymiş gibi geldi bana :)

yok mat siyah değil tam bildiğin gibson voodoo adamdaki :) ağacının damarlarına kadar gözüküyo çok güzel bi gitar ya .zaten taklidide yok bu gitarın , işte epiphone goth var bir nevi taklidi . adamda hakediyo yanlız gitarını dikkat ettimde cidden yaptıkları tarz müzik içinde çok iyi bi gitarist

ah ah şöyle bi gitarda bizde olsa :) hoş bendede jackson dkmg var buldukta buluyoz neyse elimizdekine şükür

[Bu mesaj Predator tarafından 30 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyi de damar deseni çizmek o kadar da zor değil. Gerçekten ağacın orjinal damarları olduğunu mu düşünüyorsun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
İlk kez duyuyorum böyle bişey damar deseni çizmek nedir ?neden çizip uğraşsın ki birisi . Üzerine transparan boya attığın zaman zaten gözükür ağacın damarları bu çok büyük bi olay değil ki ? Ama o tip boya atmak basit bi iş değil orası ayrı

http://i24.ebayimg.com/01/i/04/f9/d6/de_1.JPG

aynen bu şekilde adamın gitarıda sadece lespaul kasa adamdaki , resimdeki sg modeli. yani o adamda böyle bi gitar bulunması çok olağandışımı onu anlamadım ? sonuçta şu an 600$(buy it now fiyatı) verip ebayden direk alınabiliyor gibson sg olanı.

[Bu mesaj Predator tarafından 31 Ekim 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...