titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Derdim ki bi gibson alasin, çakma bunlar. Epiphone alan kendini kandirir arkadasim. Lakin paran yoksa ne yapacaksin. Al gitsin gonlune gore, midnight daha iyi gozuktu ama gozume.
Predator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Voodoo çok şekil bi gitar ya. Çilekeş'in gitaristinde var sanırım çok güzel duruyo[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o gitarı gördüm; fakat o adamın elinde ki mat siyah. Voodoo ise tek renk Swamp Ash'mi ne öyle birşey... Sanki taklitiymiş gibi geldi bana :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Goth Les Paul[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 abi gibson voodo yada gibson goth alacak paran yoks amidnight al sonra istersen emg leri satarsın ki en aşağı 200-250 dolara alıcısı çıkar onların 2 tane emg 81 var çünkü üstünde :D sonradan en kral pasifi takarsın 59/jb kombo ne istersen =) gerçi çin malı epi almak iyi bir fikirmidir oda var =) üstüne ekle gibson al :D
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 getirticen mi abi sen bu gitarları bu arada?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hayır direk ordan almayı düşünüyorum...[signature][hline]Follow the Darkness...
Predator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Elderon, 29 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: o gitarı gördüm; fakat o adamın elinde ki mat siyah. Voodoo ise tek renk Swamp Ash'mi ne öyle birşey... Sanki taklitiymiş gibi geldi bana :) yok mat siyah değil tam bildiğin gibson voodoo adamdaki :) ağacının damarlarına kadar gözüküyo çok güzel bi gitar ya .zaten taklidide yok bu gitarın , işte epiphone goth var bir nevi taklidi . adamda hakediyo yanlız gitarını dikkat ettimde cidden yaptıkları tarz müzik içinde çok iyi bi gitarist ah ah şöyle bi gitarda bizde olsa :) hoş bendede jackson dkmg var buldukta buluyoz neyse elimizdekine şükür [Bu mesaj Predator tarafından 30 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İyi de damar deseni çizmek o kadar da zor değil. Gerçekten ağacın orjinal damarları olduğunu mu düşünüyorsun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Predator Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İlk kez duyuyorum böyle bişey damar deseni çizmek nedir ?neden çizip uğraşsın ki birisi . Üzerine transparan boya attığın zaman zaten gözükür ağacın damarları bu çok büyük bi olay değil ki ? Ama o tip boya atmak basit bi iş değil orası ayrı http://i24.ebayimg.com/01/i/04/f9/d6/de_1.JPG aynen bu şekilde adamın gitarıda sadece lespaul kasa adamdaki , resimdeki sg modeli. yani o adamda böyle bi gitar bulunması çok olağandışımı onu anlamadım ? sonuçta şu an 600$(buy it now fiyatı) verip ebayden direk alınabiliyor gibson sg olanı. [Bu mesaj Predator tarafından 31 Ekim 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar