angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arkadaşlar karar veremedim.hangisini alırdınız?..yardımcı olsun??? [spo1=Epiphone Goth Les Paul ][/img][/spo] [spo2=Epiphone Midnight Les Paul ][/spo] bide aralarında 150$ fark var..midnight daha pahalı...kastım kendimi linkler için anca oldu:) [signature][hline]Follow the Darkness...[Bu mesaj angband tarafından 26 Ekim 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Epiphone Goth Les Paul derim güzel görünüor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benimde midnight hoşuma gitti. görünüş olarak.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 epiphone da haç var caiz deil:) midnight daha hoş gözüküo..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mightnight daha güzel bence ama para farkı var =( sana bağlı bişey sonuçta para farkı az değil..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 fiyatlarını tam bilmiorum, ama goth bir çok kişide olan bir model. gerçi kullanan herkesten olumlu düşünceler duyuyorum ama, o kadar çok kullanıcısı olan bir gitarın bende bulunması belki hoşuma gitmeyebilirdi, bu durumda midnight ı alırdım. ama goth fiyatına göre muhteşem bir gitardır, mortis te vardır, gelir birazdan yorum yapar zaten. =) bana sorarsan yine de goth alırdım sanırım.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Peki aralarında 150$ fark olmasının sebebi ne? Yapım yeri falan mı farklı[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mıdnıght derım daha hos duruo :)[signature][hline]
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 mortis çok memnun. ama zaten çalmayı bilmiyo. bi oryantal solo atamıyo o yüzünden fikrini almasanda olur eheheh.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Midnight süper duruyo :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bunların fıyatları ne kadar ?[signature][hline]
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oha direk midnight daha kral yalnız :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
loverman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Spoiler: Epiphone Midnight Les Paul hoşuma gitti...
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla ben usa'dan alicam... usa fiyatları: goth-450$ midnight-600$ midnight'i ben türkiye'de görmedim..gören varsa solesin..zaten custom gitar... yaa aslında beni düşündüren bu midnight'in yan tarafları beyaz gibi..(gerçeğini görmedim..) gerçi beyaz olmayan da gördüm nette ama custom oldugu icin bulmaz çok zor...[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 26 Ekim 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 midnight daha cok orjinal les paul gibi ama goth u daha cok begendim bence onu al[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill!
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Midnight ın kenarları beyaz ama çok şekil duruyor karizma[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bir de çalıcağın tarzla da alakalı. sanırım midnight ta EMG manyetik var, ondan dolayı pahalı olabilir, bir araştır istersen..[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 goth al, paran kalırsa bridge'e seymour duncan manyetik taktır :) azdırır gitarı. şiddetle tavsiye.[signature][hline]Papirus*
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 epiphone goth ları pek sewemiyorum ben açıkçası..midnight çok hoş bir modeldir sustain'i oldukça doyurucudur ancak tahminen her epiphone'da olduğu gibi kulakçıklarını değiştirmen gerekecek ben midnight derim...[signature][hline]Dramar [Rogue-BL] Revangelis[Warlock-The Maelstorm]
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Midnight. Goth herkeste var. Gitar biraz da karizma işidir seninli farklı olsun. Ayrıca o beyazlar sadece konturlarda var, yani köşeler beyaz sadece, olduğu gibi beyaz değil yan taraflar. Karizma durur. Bence perde işaretleri de gitarı gösteren bir olaydır ki Midnightta mis gibi var, sedefli sanırsam. Manyetikleri de farklı gözüküyor, onu araştır. O 150 doların 50si gövde farklı 100ü de manyetiktir muhtemel, bunu da düşün.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 midnight.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Valla imkanın olursa ikisinide eline alıp çal, sana hangisi daha yakın gelirsede onu al.. Amerika'dan alacaksan, bulabilirsen Voodoo'yu öneririm; gerçi Gibson firması 2005 yılında yapımını durdurdu ama belki bulursun :) [spo1=Gibson LP Voodoo][/spo][signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @elderon keşke fiyatından da bahsetseydin???[signature][hline]Follow the Darkness...
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 pahalı :) Tam olarak bilmiyorum fiyatını, ama artık üretilmediği için (Amerika'da) yaklaşık $2000 olabilir; fakat Les Paul olması zaten yeterli. Eğer imkanın varsa, tavsiye ederim...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) [Bu mesaj Elderon tarafından 29 Ekim 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar