Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya geLde üzüLme offf..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
agLamak istiyorum nerden vurdu kuLe ya ve öbür dmg Lere baktım hiç kuLe yok son 2 vurus sadece böle bi saçmaLık varmı ve nassı 200 vurmus iLginc ötesi iLginc[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
Mesaj tarihi:
kardeş galiba son vuruşu kule yapmış çünkü debuff senin buffu silmiş ... :'( her halde orclar canını aldı son vuruş kule ye kaldı .. ama gerçekten cok uzakdan vurmuş
Mesaj tarihi:
lwl 62 :/ o exp ne kdr sürede kasılır beah yazık olmuş
(itemlar gzlde nie oralar chitin kalmış 1 2parça almadınmı :D)[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 50k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
Ya bnmde basıma gelior bazen ... birinin arkasından gidiorm böle tam öldürcem kendimi kaptırmısım hopppp human townun içindeyim ... 2 kez öldüm öle[signature][hline]Kicken
Mesaj tarihi:
said:
pisikopat_5, 30 Ekim 2005 07:53 tarihinde demiş ki:
30 stone var ustunde elbet bir gun orayada bir rezzer gelecek :)

? ne alaka :D lol adam rezzermı beklicek a2 a3e geçer orda kalkar :-p[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 50k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
A2 ve A3 bazen o akdr boş oluyorki sınır bozuvu,
hem breth de yatarsan noob rez ın biri gelir ve seni
4 stones ile kaldırır :). cunkı genelde bole oluo

cok ii hatırlırm CZ de human ların arasına gidip bilerek yatmıstım ki izliyim diye hepsını.engesiz biri geldi benı CZ de 4 taş ile kaldırdı. ( exp de kaybetmemıstım humanlar oldurmustu )
Mesaj tarihi:
Yok be abi ben böLe bişi görmedim kule nin 2 dmg i var biri 200+ biride 5 yukarda baska dmg i yoktu komedi ya =) ben hp bar ı siLmeyi unutmusun sorry =) 1900+ buff sız life var açıkcası :P[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
  • Yeni Oluştur...