DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar sorumu şöyle sorayım... 1. Hell Haundlardan (yanlış yazdıysam özür dilerim) çıkan şeylerle morodnda yapılan armorlar sonradan tamir edilebiliyormu? Ediliyorsa ne gerekiyor ve nerede nasıl tamir ediliyor? 2. Haunga wariorlardan çıkan talia skinlerle yapılan talia armorlarda tamir edilebiliyormu? Yine ne gerekiyor ve nerde nasıl tamir edilebiliyor? Konu açılmışsa aradım ama bulamadım lütfen yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 üzgünüm ama bunu sana söLicem tamir ediLmiyooooooooooooo =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bildiğim kadarıyla tamir edilemiyor. Fakat şuanda adı aklıma gelmeyen [ üstünde çekiç resmi olan ve pembemsi bir renkte olan ] bir scrolun açıklamasında; "Kıyafetlerinizi tamir etmeye yarar" yazıyordu. Belki onunla tamir ediliyor olabilir... Belki bilmiyorsundur diye ekliyorum; verdikleri yüksek defans yaratıklara karşı çalışmıyor. Ancak karşı ırkla kapışırken faydalanabilirsin... Dediğim gibi, scrolla tamir konusunda tam emin değilim, başka bir arkadaşın yapacağı açıklamayı dikkate alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Magic Hammer dediğin o zımbırtı ama o da etmiooo =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hay ağzını yiyiiim emi, kafama takılmıştı yazdıktan sonra; valla tırlatırdım aklıma gelene kadar ((: Diabolika, üzgünüm ama o da işe yaramıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar