darklife Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 evet arkadaslar nekadar aradıysam da bulamadım butun carların skill lerini turk ce olarak bılen bıldıgı kadar anlatsa ve bunu da admınlerımız duzeltıp sabıt bır konu yapsalar su mubarek gunde kendılerıne cok kısı dua eder lutfen bırı yardım etsın warrior mage rouge ve priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yardım etmek isterim ama ne istedini anlamadım[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yasımdı bu carların sıkklerını herkez bıldıgı kadarını yazsın dıyorum mesala warrıor butub sukıllerını su sunu artırır su sukadar vurus gucu verır gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kimse yokmu arkadaslar bu konuda yardımcı olacak??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: CaDoBaBa, 30 Ekim 2005 01:48 tarihinde demiş ki: yardım etmek isterim ama ne istedini anlamadım abicim skill ler in turkce acıklaması bukadar zor mu ya ben hepsını noktasına kadar demıyorum kısaca ve mantıklı olarak herkes bıldıgı kadarını yazsa butun herkes fardalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: darklife, 31 Ekim 2005 01:49 tarihinde demiş ki: said: CaDoBaBa, 30 Ekim 2005 01:48 tarihinde demiş ki: yardım etmek isterim ama ne istedini anlamadım abicim skill ler in turkce acıklaması bukadar zor mu ya ben hepsını noktasına kadar demıyorum kısaca ve mantıklı olarak herkes bıldıgı kadarını yazsa butun herkes fardalanır Adam sana yardım etmek ıstemıs senın verdıgın cevaba bak...İlginc...[signature][hline]HasMez, 17 Eylül 2005 23:16 tarihinde demiş ki: ... baddal sende şu madalyayı al bitsin bu çile Char :CoI3aR LVL : 6x Buffer/Healer NP : xx.xxx Clan : ::ChEtE:: Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adam allah yazı olsun cevap yazdı ben de ıkı gun den berı her gun yazıyazarak tan belıyorum yazıların tarıhlerın den de anlarsın bu en son razdıgım o arkadasa deıldı bu kadar oynayan var kımse bılmıyormu demek ıstedım yan lıs anlasılma oldur sa kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar