vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu kartim ariza yapti yarin servise goturucem, belki degistirme sansi verirler daha iyi birsey almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ilersinide dusunerek 64bit e gecis yapicam daha sonra[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ehehe her vurulduğund kasaya tekme atarsan takılır tabi fan :) işlemci fanı takılsaydı da görseydin gününü nıhahah yşasın kötülük[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olm kasayi gorsen kale gibi masallah hem ayagimada baya uzak:) ben vuruldummu icime atiyom :-p, neyse onerilerinizi bekliom arkadaslar[signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 31 Ekim 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bide marka cok onemlimidir yani chip ati ama atiyorum benimkisi abit, powercolor var v.s ne dersiniz[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 marka önemli değil ama msi, sapphire, his, powercolor iyidir ati için.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abit? bide benim kartimdan sole 100ytl daha fazla 1 kart onerseniz bunu verip biraz daha iyi birsey almak istiyorum[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar