vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu kartim ariza yapti yarin servise goturucem, belki degistirme sansi verirler daha iyi birsey almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ilersinide dusunerek 64bit e gecis yapicam daha sonra[signature][hline]imza! mode: depresif
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ehehe her vurulduğund kasaya tekme atarsan takılır tabi fan :) işlemci fanı takılsaydı da görseydin gününü nıhahah yşasın kötülük[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olm kasayi gorsen kale gibi masallah hem ayagimada baya uzak:) ben vuruldummu icime atiyom :-p, neyse onerilerinizi bekliom arkadaslar[signature][hline]imza! mode: depresif [Bu mesaj vimpir tarafından 31 Ekim 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bide marka cok onemlimidir yani chip ati ama atiyorum benimkisi abit, powercolor var v.s ne dersiniz[signature][hline]imza! mode: depresif
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 marka önemli değil ama msi, sapphire, his, powercolor iyidir ati için.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abit? bide benim kartimdan sole 100ytl daha fazla 1 kart onerseniz bunu verip biraz daha iyi birsey almak istiyorum[signature][hline]imza! mode: depresif
Öne çıkan mesajlar