LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar 150-200 milyon arası 512mblık veya 1gblık mp3 player aradığımı söylemiştim burada da, başka yerlerde de.. iki kişi msg atmış ama arada kaldım, çok da anlamam bi el atsanız: 1. "creative muvo sport c100 var bende bellek 256+512 sd. alet şahane. bi çift silikonlu philips kulaklık da bundle bendn. peşin söyleyeyim ama aletin dışı silgimsi bir şeyle kaplı, ister istemez eskimiş bir görünüme sahip. istersen foto yollarım. onun dışında hayvani kalite! bence aradığın şey tam da bu, ekonomik bi şeyler de yaparım bak."(fiyatı söylememiş tam olarak) 2. "selam, sandisk'in teknosada 150 dolara satilan 512mb'lik mavi mp3 player'ini 100 dolara verebilirim. (model no:sdmx1-512) az kullandim, ipod nano dusundugum icin satabilirim.. " acil bir değerlendirme yapabilirseniz, ben de hemen geri dönerim..[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 creative nomad muvo2 4 gb = 235 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 iyi güzel de, o kadar para veremem, zaten 512mb yeter de artar bana[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi alet bu(creative) : http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360252&CS_Category=_SBA_200_1662_263_523&CS_Catalog=_SES_SISTEMI diğeri de bu(sandisk) : http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360282&CS_Category=_SBA_200_1662_263_1145&CS_Catalog=_SES_SISTEMI&T_Category=_MP3_CALAR200[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi de cahilim ben biraz, bunları nasıl sarj edicem? ayrıca sarj cihazı ve pil mi almam gerekecek?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sandisk marka olarak bi "creative" olmadığı için daha ucuz olabilir ama gayet kalitelidir. Genişletilebilir bi mp3 çalar alman akıllıca olur - ki zaten öyle arıyosun... Bir de TeknoSA'dan söylenen fiyatlar genelde daha pahalı olur, eleman demiş orda sana "teknosada bu kadar fiyat var" diye, sadece fiyatını şişirmek için sölemiş...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 creative'i alıcam sanırım alet + 512 kart + 4 sarj edilebilir pil + philips kulaklık = 180[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vatan computerdan falan bak fiyatına (halen varsa tabi) fiyatta zorla biraz... 180 dolarsa tabii o[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yanlış anladım ben yanlış aletten bahsediyorum çok fiyat vermiş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 SanDisk SDMX1-512-A18 512MB MP3 Player - Blue (512MB Internal Flash - SKU: SDMX1512A18) Price Range: $60.27 - $120.00 from 30 Sellers Rebates & Special Offers: $20 Rebate Merchant Restricted available http://ostg.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=5069995/ http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/overview/index__cat_id--499,prod_id--239950167.html Creative Muvo Sport C100 256 MB MP3 Player Other products by Creative Labs Creative Muvo Sport C100 256 MB MP3 Player See larger image Customer image from D. Hollenback See 1 customer image Share your own customer images Price: $103.15 Availability: Usually ships in 1-2 business days. Ships from and sold by Beach Audio. 2 used & new available from $99.74 http://www.amazon.com/gp/product/B00054NM4M/103-2125357-9558239?v=glance&n=172282&v=glance[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 creative 512lik hafıza da veriyor yanında ama 180 dolar değil bu arada 180 milyon[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi 50 milyon daha biriktir 3,5 gb daha yer, sonra para biriktirir ozel kulaklıgından alırsın, ses kayıt + fm radyo var. pcye direk baglantı var ve çok hızlı. yarım saatlik şarjla 12 saat gidiyor ustelik. [Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o kadar yeri napıcam allasen tatil için olsa anlarım, çeşit çeşit müzik çekebilir insanın canı, ama her gün eve giriyorum zaten, değiştiririm listemden çok sıkılırsam.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 512mb sd kartların sıfırı zaten 30 milyon bişey 2.e lbide 12 milyon falan eder[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sandisk'i muvoyu boşverin de, bugün apple fuarındaydım nano mükemmel bi alet kaçın sakırmayın derim... 15 günb sonra türkiyede de her yerde bulunabilcekmiş[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nano? ipod nano mu?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 oha yalnız [spo1=] [/spo] pahalıdır sanki bu ne kadardır? ama yinede flea nın üstüne tanımam[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected][Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2gb = 200$ nano evet bizzat elimde tuttum :-) edik: kendisi inanılmaz hafif + bir kurşun kalemden daha ince olma özelliğine + apple güvencesine sahiptir şimdi adresi bulsam size üzerinden araba geçmiş versiyonunu göstericektim ama linki kaybettim.(evet üzerinbden araba geçtikten sonra da çalışma özelliğine sahip kendisi)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 30 Ekim 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hatta linki de vereyim size: http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3 teşekkürler leader[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kırılır bu be diyodumki araba falan geçmiş noluoruz 200$ ne yapar 270milyon falan hmm. ben iddaa dan para tuttursam iyi olcak edit: peki 200$+kdv mi yoksa kdv dahil fiyatı 200$ mı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 of ya canım çekti şimdi. Bütün standlara sorduk hepsinin elinde 10ar tane var ama satmıyolar :-) hadi be çıksın da alalım ço kcanım çektii[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya kdv daihl mi değil mi[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 199$ apple stroe fiyatı ama kdv dahil mi değil mi ya uf[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o türkiye fiyatı değil ki[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 300 milyona falan Doğubanklarda olduğunu duydum ama görmedim.Bunun dışında apple bazı nanoların ekranının bozuk olduğunu kabul etmiş.Aldığınız yere götürünce değişiyolarmış.Kasımın 14ünde falan elimde olcak nanom sabııır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar