Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 player karşılaştırması

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 150-200 milyon arası 512mblık veya 1gblık mp3 player aradığımı söylemiştim burada da, başka yerlerde de..

iki kişi msg atmış ama arada kaldım, çok da anlamam bi el atsanız:

1. "creative muvo sport c100 var bende bellek 256+512 sd. alet şahane. bi çift silikonlu philips kulaklık da bundle bendn. peşin söyleyeyim ama aletin dışı silgimsi bir şeyle kaplı, ister istemez eskimiş bir görünüme sahip. istersen foto yollarım. onun dışında hayvani kalite!

bence aradığın şey tam da bu, ekonomik bi şeyler de yaparım bak."(fiyatı söylememiş tam olarak)

2. "selam,
sandisk'in teknosada 150 dolara satilan 512mb'lik mavi mp3 player'ini 100 dolara verebilirim. (model no:sdmx1-512) az kullandim, ipod nano dusundugum icin satabilirim.. "

acil bir değerlendirme yapabilirseniz, ben de hemen geri dönerim..[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

bi alet bu(creative) :

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360252&CS_Category=_SBA_200_1662_263_523&CS_Catalog=_SES_SISTEMI

diğeri de bu(sandisk) :

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360282&CS_Category=_SBA_200_1662_263_1145&CS_Catalog=_SES_SISTEMI&T_Category=_MP3_CALAR200[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

Sandisk marka olarak bi "creative" olmadığı için daha ucuz olabilir ama gayet kalitelidir. Genişletilebilir bi mp3 çalar alman akıllıca olur - ki zaten öyle arıyosun... Bir de TeknoSA'dan söylenen fiyatlar genelde daha pahalı olur, eleman demiş orda sana "teknosada bu kadar fiyat var" diye, sadece fiyatını şişirmek için sölemiş...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

SanDisk SDMX1-512-A18 512MB MP3 Player - Blue
(512MB Internal Flash - SKU: SDMX1512A18)
Price Range: $60.27 - $120.00 from 30 Sellers
Rebates & Special Offers: $20 Rebate Merchant Restricted available
http://ostg.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=5069995/

http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/overview/index__cat_id--499,prod_id--239950167.html

Creative Muvo Sport C100 256 MB MP3 Player
Other products by Creative Labs
Creative Muvo Sport C100 256 MB MP3 Player
See larger image
Customer image from D. Hollenback

See 1 customer image
Share your own customer images

Price: $103.15
Availability: Usually ships in 1-2 business days. Ships from and sold by Beach Audio.

2 used & new available from $99.74

http://www.amazon.com/gp/product/B00054NM4M/103-2125357-9558239?v=glance&n=172282&v=glance[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

abi 50 milyon daha biriktir 3,5 gb daha yer, sonra para biriktirir ozel kulaklıgından alırsın, ses kayıt + fm radyo var. pcye direk baglantı var ve çok hızlı. yarım saatlik şarjla 12 saat gidiyor ustelik.

[Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sandisk'i muvoyu boşverin de, bugün apple fuarındaydım nano mükemmel bi alet kaçın sakırmayın derim... 15 günb sonra türkiyede de her yerde bulunabilcekmiş[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

oha yalnız
[spo1=]

[/spo]
pahalıdır sanki bu
ne kadardır?
ama yinede flea nın üstüne tanımam[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.

[Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

2gb = 200$ nano evet bizzat elimde tuttum :-)
edik: kendisi inanılmaz hafif + bir kurşun kalemden daha ince olma özelliğine + apple güvencesine sahiptir şimdi adresi bulsam size üzerinden araba geçmiş versiyonunu göstericektim ama linki kaybettim.(evet üzerinbden araba geçtikten sonra da çalışma özelliğine sahip kendisi)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?

[Bu mesaj RayCharles tarafından 30 Ekim 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta linki de vereyim size: http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3
teşekkürler leader[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

kırılır bu be

diyodumki araba falan geçmiş noluoruz
200$
ne yapar 270milyon falan hmm. ben iddaa dan para tuttursam iyi olcak

edit: peki 200$+kdv mi yoksa kdv dahil fiyatı 200$ mı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.

[Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ekim 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of ya canım çekti şimdi. Bütün standlara sorduk hepsinin elinde 10ar tane var ama satmıyolar :-) hadi be çıksın da alalım ço kcanım çektii[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...