Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Suan Tailoring kasıyorum vede yaptıgım itemleri direk assistin bir cantaya atmasını istiyorum bunu nasıl yapıcam? cok ugrastırıyor hepsini tek tek atmak. birde sell agent'ı nasıl yapıcam?[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 clothlari veya leatherlari artik hangisini kullanıyosan bi çantaya koy yapılan bütün itemlar ( cloth veya leatherla ) o çantada oluşur sell agentta cok basit satıcagın itemi hedef goster zaten o bolume bakınca anlarsın nerden hedef gosterilcegini falan sonrada vendor sell demen yeterli 50şer 50şer satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu sell agent asist içinde birşey mi yoksa ayrı bir program mı ?[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 sagol pop supermiş 50 taneyi aynı anda satıyo ehe[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 assist içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bu arada bende makrolarken yeni sewing kit e gecmedi useitem -> useitemtype yaptim yok olmadi nedir sorun sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bu makro konusunda yokmu yardim edebilcek kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar