Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaslar bilgisayarimda zone alarm kullaniyorum fakat internetimi paylastigim lan dan bagli diger bilgisayarin internet erisimini kilitliyor diger bilgisayar hicbir skilde internete gremiyorum bunu nasi cozebillirz yardimci olabilirseniz iyi olur[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Tam olarak bilmiyorum ama zone alarm ayar kısmında "Local and Internet zones" gibi bir şey varsa ordan "local" kısmına LAN da kullanılan IP leri ekleyip izin vermen gerekebilir.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o sekilde beceremdeim yuhaf bi sekilde kendi aldigi ip yanlis falan oluyor[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 cs biile oynayamiyorum arkadaslar yokmu bunun ayarini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 orda learning mode olcak o herşeyi kendi ayarlıyo herşey güzel oluyo[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 trusted zone icin incoming/outgoing UDP/TCP/IGMP port hedelerini ayarlaman lazim,aksi takdirde giremez hicbir yere.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar