Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hayatımdan memnunum, kendimden memnun değilim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 %50 memnunum %50 değilim[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Widow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hayat tarzindan memnunum cnku hayat tarz meselesi degildir... tarz bos onemli olan yasamak ve yaşatabilmek[signature][hline]... I am made of plastic and elastic he is rugged and long-lasting who could ever ever ask for more love without complications galore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hayatımdan memnunum hemde cok sükürler olsun[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ben memnunum karnım tok sağlıklıyım sevdiğim insanlar ve beni seven insanlar var. Daha noolsun.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben kendi hayatımdan memnunumda etraftaki insanlardan memnun değilim çok ezik gruplar kendini extacy esrara vermiş millet, fakat büyük kısm bunları alanların rock dinleyenlerin yaptıgını zannedio fakat etrafta kro tipler bunları daha çok yapıyor ayrıca ben en çok bu kurtlar vadisi gençliğinden nefret ediyorum 3 diler verseler bunalrın hepsinin değişmesini isterdim 1 tanesinde. Ayrıca duman konserinde sırf kavga etmek için gelen 1-2 grup vardı. Bira içenleri dövüyolardı ramazan lan bugn falan die. Madem oruç tutuyosun tutmayanada saygı göstericeksin, valla 1-2 grup gence acıdım cidden yazık sürü pskolojisi ile kendilerini bişi zannediolar işleri güçleri yok boş adam onlar anca kızlara bön bön bakıp adam döverler, işte ben bu tiplerin ya değişmesini yada kusura bakmayın ÖLMESİNİ istiyorum(biraz sadistçe oldu ama)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ferrarisini satan bilge hesabı ama olmuoo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 memnun dıılız ama memnun olmamız gerekıo.memnun olmamız ıcın de aslında kendımız bıselr yapamamız gerekıo.kaynak bızde yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: metboy, 27 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki: ben şu sıralar çoook fazla memnunum, o kadar rahat ki rahatsız oluyorum (ciddiyim). össden çıkıp hazırlık okuyan çoğu insan yaşıyor sanırım bunu. herşey hiç olmadığı kadar güzel gidiyor bu sıralar. ah canııııım rahat battı :: sorun çıkarır :: muahahaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İstediğim zaman memnun olabilme istediğim zaman mutsuz olabilme yeteneğim var.En teknik şekilde kullanabiliorum bu özelliğimi.[signature][hline]Do you bury me when im gone, Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bazen mükemmel daha iyisi olamaz dediğim oluyo.bazen ise berbat kimseye naip olmasın dedğim oluyo.çok hareketli bi hayat..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben össyi kazanırsam memnun olucağım[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gayet hoş şu anda hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben tamamiyle memnunum. güzel bir okulum, iyi bir kız arkadaşım, süper bi ailem, çok iyi arkadaşlarım(kardeşlerim), ve 3 tane bursum var. :D çok şükür...[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar