Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir konu=Kaçınız hayat tarzından memnun?

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

ben kendi hayatımdan memnunumda etraftaki insanlardan memnun değilim çok ezik gruplar kendini extacy esrara vermiş millet, fakat büyük kısm bunları alanların rock dinleyenlerin yaptıgını zannedio fakat etrafta kro tipler bunları daha çok yapıyor ayrıca ben en çok bu kurtlar vadisi gençliğinden nefret ediyorum 3 diler verseler bunalrın hepsinin değişmesini isterdim 1 tanesinde. Ayrıca duman konserinde sırf kavga etmek için gelen 1-2 grup vardı. Bira içenleri dövüyolardı ramazan lan bugn falan die. Madem oruç tutuyosun tutmayanada saygı göstericeksin, valla 1-2 grup gence acıdım cidden yazık sürü pskolojisi ile kendilerini bişi zannediolar işleri güçleri yok boş adam onlar anca kızlara bön bön bakıp adam döverler, işte ben bu tiplerin ya değişmesini yada kusura bakmayın ÖLMESİNİ istiyorum(biraz sadistçe oldu ama)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 27 Ekim 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
ben şu sıralar çoook fazla memnunum, o kadar rahat ki rahatsız oluyorum (ciddiyim). össden çıkıp hazırlık okuyan çoğu insan yaşıyor sanırım bunu. herşey hiç olmadığı kadar güzel gidiyor bu sıralar.

ah canııııım rahat battı

:: sorun çıkarır ::

muahahaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Sosyal ağlarda paylaş

ben tamamiyle memnunum. güzel bir okulum, iyi bir kız arkadaşım, süper bi ailem, çok iyi arkadaşlarım(kardeşlerim), ve 3 tane bursum var. :D çok şükür...[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur,
Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur
Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun,
Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...