BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bütün Beramus oyuncularının bildiği gibi, Godfrey tarafından banlanan oyuncuların hepsi ortalıkta at koşturuyor. Buda tabi sinir bozan bir durum. InfiniteMadness' ın açıklamasına göre Godfray' in şu an ban yetkisi açılmamış. Ama en iyi çalışan GM lerden biriymiş hatta bütün banlananlarla ilgili bir site bile yapmış. Özetle baning tool açılınca server a çok sağlam bir tırpan geliyor. Ayrıca Clan Bug abusing yapılmaması için bütün klanları uyardı. Yakında Freedom bile 36 kişiye inecek galiba. Ps. Sanırım önümüzdeki perşembe Beramus adam olmaya başlıyacak.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Evet Ben O Adamı Çok Seviyorum En İyi GM Bence O. Geri Kalan Herkes Kayırıyor. Ona Bi PM Attım B3'Teyken Skill bug in eslant diye dierk gözümün önünde banladı. helal olsun o adama. onun ban yetkisinin kapatılmış olmasının sebebide muhtemelen diğer gmlerin kayırıdığı adamları banlamasıdır.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Fortuna, 30 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Evet Ben O Adamı Çok Seviyorum En İyi GM Bence O. Geri Kalan Herkes Kayırıyor. Ona Bi PM Attım B3'Teyken Skill bug in eslant diye dierk gözümün önünde banladı. helal olsun o adama. onun ban yetkisinin kapatılmış olmasının sebebide muhtemelen diğer gmlerin kayırıdığı adamları banlamasıdır. Aslında kayırması falan değil. Yeni gm lerin hepsinin kapatılmış, dallamanın biri hackleyip GM hesabı satınca, bütün GM acc. leri resetlenmiş.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yakında açılır bu adam yakında çok büyük olucak çünkü sağlam çalışıyo[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Efsane Olur Bu Adam. Beramusa Sonunda Düzgün Bir Gm Gelicek.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Öne çıkan mesajlar