Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hmm kafam karıştı ???!

Romario

Öne çıkan mesajlar

şu da var bu kızın msn de yazdıığıyla normal gördüğündeki davranışları nasıl veya bu kızıönceden gördün mü hiç konuştun mu dialog geçtimi aranızda yüzyüze o da önemli ..

bunu da açarsan sevinirim[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

normal bi sendrom bu eğer seviosan koşucaksın peşinden etkiliceksin kızı ne biliim güzel sözler yani yılışıklığa kaçmadan kendini mistik kıl yani 2 senedir bilio ama sende her zaman bi mistiklik bulsun ..

peşinden koşmak terimini yanlış anlama platonik bi şekilde kendine zarar vericek şekilde olmasın yani sinemaya davet et gidin başbaşa arkadaş çevresine katılmaya çalış sosyal ol onunla yani elinden gelebiliosa..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya o ortamlarda beraberiz zaten ben bu kıza söyledim zaten bunu sevdiğimi ardından bu olaylar yaşandı :D ilginç bi kız yani bi kere cool insanlardan hoşlanmıo mistik olanlardan onu biliyorum ayrıca neşeli insanları seviyo tam emin diilim işte kafam karışmasa buraya yazmam reddedip sora böle hareketler :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

bir insan sevimli olup mistik te olabilir cook kavramı çok ayrı yani insana göre deişio herkesin kendine göre cool tipi olabilir mesela senin esprilerin neşeliğin ona cool gelebilir ona şeker gelebilir ..

benim mistik dediğim yani senin ne zaman ne düşündüğünü bilmemeli ki senden o şekildede etkilensin bunlar şahsi fikirler yani herkeze göre deişir[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...