Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aware ! Dog is be here bites..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öeh ok :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şu da var bu kızın msn de yazdıığıyla normal gördüğündeki davranışları nasıl veya bu kızıönceden gördün mü hiç konuştun mu dialog geçtimi aranızda yüzyüze o da önemli .. bunu da açarsan sevinirim[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya bu benim 2 yıllık okul arkadaşım ama bunla hiç konuşmuoduk 2 senedir nebiliim bu sene böle bi yakınlaştık önceden meraba meraba :D kız gayet sıcak ne biliim bazen soğuk fln deişik bi kız böle :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 uzak durmak lazım. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 normal bi sendrom bu eğer seviosan koşucaksın peşinden etkiliceksin kızı ne biliim güzel sözler yani yılışıklığa kaçmadan kendini mistik kıl yani 2 senedir bilio ama sende her zaman bi mistiklik bulsun .. peşinden koşmak terimini yanlış anlama platonik bi şekilde kendine zarar vericek şekilde olmasın yani sinemaya davet et gidin başbaşa arkadaş çevresine katılmaya çalış sosyal ol onunla yani elinden gelebiliosa..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya o ortamlarda beraberiz zaten ben bu kıza söyledim zaten bunu sevdiğimi ardından bu olaylar yaşandı :D ilginç bi kız yani bi kere cool insanlardan hoşlanmıo mistik olanlardan onu biliyorum ayrıca neşeli insanları seviyo tam emin diilim işte kafam karışmasa buraya yazmam reddedip sora böle hareketler :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hakkatende kadınları anlamak zor[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bir insan sevimli olup mistik te olabilir cook kavramı çok ayrı yani insana göre deişio herkesin kendine göre cool tipi olabilir mesela senin esprilerin neşeliğin ona cool gelebilir ona şeker gelebilir .. benim mistik dediğim yani senin ne zaman ne düşündüğünü bilmemeli ki senden o şekildede etkilensin bunlar şahsi fikirler yani herkeze göre deişir[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kız fikrini değiştrimiş gibi.. seni deniyor olabiir...emin olmak için ;)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 al işte yine şu hasta kız modeli :D ben bunlara hiç dayanamam,öyle bi kız görünce direkt kaçarak uzaklaşırım((çok güzel de olsa))[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar