hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 c nin a nın boş kümesi ne demek[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yani normal şartlarda 21 gibi de. kesin vardır bişeyi bulan bulsun madem :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 cevap:21 bak şimdi bunlar Cx(AuB) olarak toparlanır demi AuB en kucuk düşünseydik kesişimleri olmadıgı için aya en kucuk 3 dedim, Cx(AuB)=48 ise c 2 oldugundan AuB 24 olur Aya en kucuk 3 versen 21 bulursun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hmm dory mat dersi versene bana ya[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 varsa soru yardım etmeye devam edebilirim, sınavın varmıs etmek lazım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sınav bayramdan sonra bana direk konu anlatman lazım lol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 neymiş konu adı ona gore ucret talep edicem, heh[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 paraylamı be? ben öğreciyim indirim yap[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 heh ayarlarız bişeler artık;) adi ne konunun yazıveririz bişeyler burda bi ton adamız[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gördüğünüz sorular falan işte kartezyen çarpım bağıntı kümeler fonksiyonlar bunlardan inceliklerini anlatsanız yetr bugun gittim 2 tane kitap aldım matematik için[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 otur çalış ne inceliği hehe baksana 21 çıktı : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hmm tamam doplaşıp anlatırız, ben bu akşam yazmaya calişirim belki bişeler, simdi film izlicem izninizle niheh[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance...
sunthewitch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 7 çıkıyo arkadaşım başka sorusu olan varsa sorsun hem banada egzersiz oluyo ama kolay bunnar :)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hehe 7 olduğunu bizde bulduk soruyu yanlış almışız =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Öne çıkan mesajlar