Aidoness Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşlar elimde bu grubun Sana Dair adlı bir şarkısı var ve beğenerek dinliyorum.Ama grup hakkında hiç bir bilgim yok hatta grup olduklarını bile isimlerinden tahmin ediyorum... Hakkında bilgisi olan ve eğer varsa diğer şarkılarını paylaşmak isteyen arkadaşlardan yardım istiyorum...[signature][hline]LoST
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Kumdan Kaleler nefis bir grup(tu) arkadaşım. Bahsettiğin şarkı olan Sana Dair zaten enfes, ama ondan kat kat daha güzel parçaları da var. Entrüman kullanımı, parçaların oluşturulması vs. tek albümü olan bir grup için gerçekten çok başarılı. Ne var ki 98'de kurulan grup sanırım 2001 gibi dağıldı. Her bir eleman da şu an ayrı işlerle uğraşıyor. Mesela grubun gitaristlerinden olan Tuna Kiremitçi günümüzün en popüler genç yazarlarının başında geliyor. Albümü buradan bulabilirsin, yalnız üyelik gerekiyor.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
irin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla benimde suralarda bi kumdan kaleler kasedim vardı,uzun zamandır dinlemiodum,hatırlattınız dinliorum:)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hmm hayatım boyunca duymadım ama denemek lazım.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Aidoness Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yukarda verilen link Telekom DNS'lerinden dolayı çalışmıyor.Acaba diğer şarkılarını edinebileceğim birileri var mı?[signature][hline]LoST
Brad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 lime wire da bulmustum cogu sarkısını bi dene istersen
Öne çıkan mesajlar