Farinal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya babalar ben çok sıkıldım bu aralar şöle pvprp de falan bi alt açcam siz nerdesiniz güzel rp yaparız zaman geçer :) sonra mainde yapabilirm beğenirsem charı.Venture Co. damısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet Venture Co. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 senin isim ne oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Şimdi pvprp serverı deneyimim olmadı ama mesela STV de görev yaparken horde gelse lök diye kesmeye çalışcak dimi? Hmm. Canım ER ım.[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gnome ve ya dwarf acmayı dusunursen ventroda guildimize bekleriz seni benim nick Custo orda[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 STV direk gankcenter Venture CO.'da ama gercekten eglenceli bir sunucu. RPPVP ne demek anlamis da degilim henuz. Sanirim nickini `Mikimaus` koyamadigin PVP realm oluyor. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar