VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İtem bu buyrun yorum yapın.... [spo1=ROC +4][/spo][signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 walla bılmemde gm +1 ını gordugu adamı banlıyomus bu arada ben +3 roc olan bı chara gırmıstım lvl 53 du adam ama soymadım tabıkı soysam +6 glavele dolasmam :D[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:7xxx clan:camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok rahat satıyorlar şu an herkez bilerek dupe mal satın alıyo parası olan alır moradonda +8 shell koyuyorlar 999 dan 30 saniyede gidiyo hepsi[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yaw artık bu isin tezeği ii ce çıktı.. adama bak ROC +4 satıo.. yakında ib +10 wp +15 bunlarda olucak.. yaw dupe wipe yapın.. çekin ne varsa.. bunu adamın teki alıcak ve elinde patlicak.. yapmayın arkadaşlar..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 lem walla gm aslında bı kafe acacak we tum koylerde we serverlara adam koyacak we chata bakacak ne cok kısıının bası yanar ımanıma :D[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:7xxx clan:camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: VW__, 30 Ekim 2005 05:52 tarihinde demiş ki: İtem bu buyrun yorum yapın.... [spo1=ROC +4][/spo] resimden görüldüğü kadarıyla parantez içindeki selling +4 roc yazısının dışında , aşağıdaki lost coinslerde bikaç şeyi ifade etmekte :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brujah Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 :)) İlginç bi nokta daha var.SS i alan arkadaş neden ardarda moradon piana yapmış orasıda ayrı bi mevzu :P Dupe yapmaya çalışıyodu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tüh orayı kapatmayı unutmuşuz :D Keşke düpe yaparken almasaydım SS'i düpe yaptığım anlaşılcak şimdi sdafdasjfdasjfkjafadka ::D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben maradonda gordum kekuri ring +3 ü 600m a satıodu bir civciv hadi kullanıp sılınmesı ayrı birde banlanma riski var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sıkmış abi ya uLan bi roL +4 buLsam :D[signature][hline]Scream Fukara LVL 60,ELEMENTAL LORD nps : 6xxxx nation : karus server : dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 koyar 999999dan gider adam ne kdr harcadı 25 30m desen ... ki onu alacak salakta onun dupe oldunu biliceğine göre (gerçi alan yine duper olur :D) hiç zorlanmadar satar derim :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1gb işler :D[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 250GB istedi benden ROL +4 için....[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: VW__, 30 Ekim 2005 07:17 tarihinde demiş ki: Tüh orayı kapatmayı unutmuşuz :D Keşke düpe yaparken almasaydım SS'i düpe yaptığım anlaşılcak şimdi sdafdasjfdasjfkjafadka ::D:D:D sendemi brutus :(:(:([signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:7xxx clan:camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya yok be abi ya... Bunu arkadaşım yolladı bana msn den... Orayı kapatmayı unutmuş sonradan gördüm bende ona söledim.. "Galiba dupe yada skill edit yapıyodun 5k ve 1k coinler felan" :D:D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: MacraFoN, 30 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: Skill bugmı yapıyodun yoksa :D hadi hadi ya wv konusma konusdukca batıosun :D:D:[signature][hline]nıck:izmir server:ares job:blade master lvl:6x np:7xxx clan:camel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ben yaptığım bişeyi inkar etmedim bugüne kadar...Bunu çoğu kişi bilir... Bana düpe yapıyosun dediler.. Efet yapıyorum dedim . Ama bu SS deki ben deilim.. DEdiğim gibi arkadaşım yolladı bana SS'i sanırım o düpe yapıyodu yada reskill yapıyodu onu bilemem...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Onu satın alan da olur.. Maradon La piana arasında nakliyat mı yapıyon :)[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares CLan : T® NP :35.xxx LvL :61. Job : Arch Mage Düşman : Yeşil Şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 heeee yük taşımacılığına başladım .... gdsjakjadsjgjasdk :D:D:D:D[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar