Throndor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Var mı? Var sa ne tip bir sistemde oynuyorsunuz.. benim makine kaldırırmı felan o açıdan soruyorum.. P4 2.8 var HyperTrading özellikli, 512 RAM, GeForce Fx5600 ekran kartı..notebook ama.. Normal sistemlere nazaran biraz daha yavaş oluyorlar herhalde..[signature][hline] Deus Ex Machina
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 la sf 3 next generation daha çıkmadıki?[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yaw emule edilse 2d oyun kasma falan zannetmiyorumki olsun grizz bub gecen sen diyodun kıralı su cps3 ü diye kıralımmı :D :D :P[signature][hline]
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yok EX'de dahil olmak üzere sonraki serilerde yokmuş emulasyon.. CPS3 olayı nedir?[signature][hline] Deus Ex Machina
Zed Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ex, ex2 ve ex2 plus'ın playstation versiyonları epsxe ile kusursuz oynanabiliyor. arcade versiyonları da emule ediliyor, ancak mame bütün işi işlemciye yaptırıp grafik işlemciye dokunmadığı için çok çok yavaş oluyor.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 daha ne kadar bekleriz yoksa biz kıracaz bak :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Throndor, 19 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: CPS3 olayı nedir? emülator :) ya saçma lıyo olabilir çok bi bilgim yok ama mameden alakasız bişi galiba. winkawaks falan kullanıordu bunu. bakın wallahi kesin bi bilgim yok sadece bu kadar yorum yapabildim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Zed Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bildiğim kadarıyla: capcom'un sf3 serisine kadar kullandığı sistem cps2 idi, sonra cps3'e geçtiler. şöyle ki, önceki bütün oyunların hardware'i hemen hemen aynı idi, bunu değiştirdiler. tabi oyunların kalitesi de arttı. cps3 oyunlarını hala oynayamıyo olmamızın sebebi, cps2'nin mame ile emule edilebilmesi, ama cps3'ün edilememesi.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
mutos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 su zamana kadar cps2 idi evet. sf serisi kendini astıgından aslen ben impact olarak diye dusunuyordum ama cps3 ile devam etmeyi dusunmusler. mutlak olarak winkawaks ile devam edecegiz oynamaya :) ve yazdıgın sistemle kaldırır oyunu
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya aslında capcom iyide yaptı adamlar aştığını kanıtladılar cps3 ile ama olan bize oldu :D oynayamıyoruz ama bi emule edilse ah diyorum kimseye bakmam yuklerim kafede oynarım :D[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar