Usko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: vesmor, 13 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki:Sıkça Saçmalanan Sorular;Hangi mame versiyonunu kullanmalıyım?Kaillera destekleyen,yani internet üzerinden oynamanızı sağlayan tek mame sürümü v0.67'dir Bunun windows versiyonu yokmu ? Aşağıdakine bakarsak var sanırım. Rica etsem dosyanın linkini verirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 mame32k versiyonlarının hepsi desteklemekte. online oyunu.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.mame.net/zips/mame067b.zip The following error was encountered: * Off-network linking to images and downloads is not permitted. Other sites are encouraged to link to the main page, rather than the downloads themselves. Please contact the webmaster of the site which provided this link so they may correct the error. Generated Sat, 08 Oct 2005 12:13:41 GMT by zipcache.ztnet.com (squid/2.5.STABLE10) ] [Bu mesaj Usko tarafından 08 Ekim 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yaw soyleyin vesmora baksın linke[signature][hline] yada bosver buyur linki Mame 067 kaillera [Bu mesaj HawkEye tarafından 08 Ekim 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Offf dostum çok sağolasın ya o kadar kastım bulamamıştım ilaç gibisin gerçekten teşekkür ederim. Birde oynadığınız oyunların bu sürümüne uygun rom larını nerden indirebilirim? Pm atarsan sevinirim. Tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 allah razı ossun hawk :horace: üşeniodum aramaya :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bişi değil herzamn :D :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 beyler yukarda kalsın nasılsa ilgilenilmiyor burdan indirirsiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ayrıca yukarda yazan tek sürüm geyiğide yanlıştır. mame 32k nın her türlü versiyonuyla internet üzerinden oynanabilir. yanlız karşı tarafla aynı sürümü kullanmalısınız yoksa desync oluyor ve oyun kopuyor.[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @xueshen +1 mesela metal slug 4-5,snk vs capcom chaos ve samurai shadown 5 ,mame 32k 0.64 destekler amma bu oyunlar 0.67 versiyonunda bulunmaz bunları oynamak için makinada birde 0.64 versiyonu gerekir ancak xueshen dediği gibi diğer oyunlar (sf serisi,sunset riders ve diğerleri) ya 0.64 vs 0.64 veya 0.67 vs 0.67 (dövüş oyunu gibi oldu :D ) olmalıdır diğer türlü kombinasyonlarda hataların olması doğaldır :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar