Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 bu sabah zar zor dondum tatilden.iki hafta yoktum die ps2m kafayı yemiş..we6 çalışmıo sürekli takılıyo..gt3 ün demosu bi sure sora takılıo onun dışında bi sorunla karsılasmadım..ben yokken kimsenin makinaya dokunmadıgından da eminim..bi turlu mantıklı bi sebep uyduramadım.acaba tozlanma falan?ne bilim bole biseyle karsılasan oldumu hic? bide su oyun piyasasından uzak kaldım.biraz bilgi verseniz.we7 cıktımı?ne zaman cıkar?yeni hani oyunlar cıktı falan filan?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Eger acık alanda bıraktıysan buyuk olasılık tozlanma olmus ve o yuzden takılmalar meydana gelıyor. Winning 7 de 7-8 agustosda pıyasaya cıkıyor.Turkıye'ye ıse 10 una kadar gelır herhalde.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 eee peki bu tozlanmayı nası halledicem? icini acıp bi toz beziyle dalsam olmaz sac kurutma makinasın arkadan tutsam tozları ucurmaya calışsam olmaz suyun altına tutsam olmaz ;) napıcam ben ya?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 çipi taktirdiin vs yere götür 2dk da temizlerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 benim tozlanmadan makina calismadi temizledim aletin heryerini 1 saatte hazir hale getirdim sifir gibi oldu , temizle duzelir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 İstersen saç kurutma makinesi yerine elektrikli süpürgeyi daya fanına. (Hem sıcak olmaz hem de açmaya gerek yok. Ama içindeki parçaları sökebilirsin yanlışlıkla. Ama sökmeyebilirsin de. Hiç başıma gelmedi :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 lensi nemlenmistir, kuru bir ortamda bekletmen lazim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar