Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 biri bana ortak alan konularını yazabilir mi matematik 1 fizik 1 filan[signature][hline]darkening
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 mat-1 fen-1 sosyal-1 türkçe-1[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 konu dedim ders demedim polinomdur fonksiyondur filan benim kaynağın birinde mantık var boşa çözmeyim diye[signature][hline]darkening
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dogal sayılar, tam sayılar,bolunebilme, ras say. reel say. sıralama, mutlak deger, uslu-koklu sayılar, özdeşlik,carpanlara ayırma, oran -orantı,1. dereceden denklemler-, polinom, kume, bagıntı fonk, işlem mod arit. edit: 2 konu fazla yazmısım:) [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... [Bu mesaj dory tarafından 30 Ekim 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öff mantık yokmuş demek oh ucuz şey ettik sağolasın[signature][hline]darkening
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mantık anadolu liselerinde kümelerden önce gösteriliyo genelde öss ye dahil değil...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Öne çıkan mesajlar