cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 S.A ARKdşlar.knightı bırakalı 1 ay oldu nedeni ise hacklenmiştim.ama yeni den başlıcam cyperhra .diez lvl 60 da hacklendim char lvl 58 oldu.nick:soxo.şimdi roguıeylerbaşlıyacagım cyperda yardım edecek warmı .lvl ksasacak.maddi durumdan yardım edecek cok seviniririm.şimdidien teşekkruler. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hımm ilginç :D Neden cyber? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en yeni server ezik coktur hesabı bizde beramusa öyle başlamıştık 62 charları bırakıp[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 iyide neden eeziq bir server cypher:D ben oysa yep yeni 1 sayfa açıcaktım kendime oyle başlıcaktım oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 62 LvL char. bıraktın huh :-O[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: cihan81, 30 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: iyide neden eeziq bir server cypher:D ben oysa yep yeni 1 sayfa açıcaktım kendime oyle başlıcaktım oyuna :D aga pls demessen ares e gel :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 la rogueyle başlıcam şöyle zenginlerden:D yardım edecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tabiki eger gerçekten yardım edecek olursa o serrvere başlarım. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Zengin adam yardım etmes :D Fakir olan yardım eder.Çünkü oda aynı dert içindedir :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Bjork, 30 Ekim 2005 14:04 tarihinde demiş ki: 62 LvL char. bıraktın huh :-O Biz gerçekten eğlenmek için oynuyorduk bu oyunu. Herzaman 70 a kastık. O yüzden yeni bi serverda saltanat kurması daha iyi diye düşünüyorduk (o serverın en iyisi olmak için) beramusda tam o sırada açıldı gözümü kırpmadım server değişirken[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 zuyapma baba.D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: cihan81, 30 Ekim 2005 14:07 tarihinde demiş ki: zuyapma baba.D: aynı anda attık sanırım mesajı bu bana değildi dimi?[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Walla ii cesaret seninkide Cok kez dediler gel Dies açıldı gidelim Xıgenon açıldı gidelim.beramus açıldı gidelim.Cyber açıldı gidelim.Walla Ares i hiçbiryere deişmem :D Amaç zaten oyun ve eğlence.1 de Ortam :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 baba arese gelsem yardım edermisin?elime clevaer falan chitin mitiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hade yaf yokmu yardım edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Rogue i ne yapcan aç 1 Priest kas Ama sen skill bug kullanırsın En iisi warrior aç sen :D Ama barbarian olsun :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok gonlum roguede warysa zengin item wericek.:D gelrirm o servrera:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Olm bak sen beni dinle Warrior un itemleri kolay bulunuo + ucuz :D Masterlık biraz zor :D Shard lasım tabiki rogue ya +1 250-300m :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olabilir baba.ama itemler i sen mi wercen :d:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sen ares e gel goblinlerin benden :D lol[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Cyper a geleceksen Orc ol human larda iş yOk :P....şaka bi yana cyper a gelme yeni server fln diye cyperda ortam yok adam gibi anca gerçek hayattan arkadaşın dostun fln olcak ki öyle kasasın yoksa ortamın geneli fos... ben abim olmasa cyperı bırakırdım çoktan .... [Bu mesaj IDeathEndI tarafından 30 Ekim 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok abi beramus sakat mekan alayı duper ben duper deilim dien warsada yalandır :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi cyper daha fena gir bi yan char açip c1 moradona göz atıp itemleri gör.. :) ( bu arada bi önceki mesajımı değiştirmek zorunda kaldım yanlış anlamayın kötü bişi yoktu :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ares baba ares :D Kralını tanımam :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şu lighting yanan dark vane lerden ve bow lardan tüm server larınkinden daha çok var bu server da:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar