Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaşlar, e-Mule çalışırken sağ üst köşede çıkan reklamları nasıl kaldırabiliriz? arada sırada +18 içerikli reklam çıkınca problem oluyor. e bunun nesi var derseniz, bilgisayar oturma odasında ve ailem de genelde burda televizyon izliyor, kitap okuyor :([signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 emule 0.42e bendeki banner falan çıkmıyor. onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 mod kullanıyor musun? kullanmıyorsan az biraz programlama bilgin varsa, emule zaten açık kodlu bir program. kendin kaldırabilirsin. gerçi ben emulede reklam olduğunu sanmıyorum, mod falandır.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 evet mod kullanıyorum (kullanıyordum). modları sildim, banner kalktı teşekkür ederim.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar