tolga8889 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya cz bu monsterskill insan mı ya.. adam 35 kişinin arasına giriyor ölmüyor.. birde dikkat edin o öldüğü zaman karusların hepsi town.. posifinik_osuruk baba sen çok ii magesin. itemleri bana soylermisin.. AREs=61 lvl paper mage clan= immortalknight ( lvl 45 den itibaren clanım ortam süper herkesi bekleriz +55 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 offf cok bayat olacak ama monsterkill insan deil karus (orc) :D[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Falling Down (N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Alışamadılar şu humanlar hala bizim şeklimize karşıdan gören bi warrior geldiği zaman adam kim olduğuna bile bakmadan town cekenler var görüyolar boynuzla hayvani bişiy :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aslında human warriorlarda kocaman görünüo ama, yanına bi orc warrior gelince baba oğul gibin oluyolar :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 LöL :D[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 galiba oyle :S [spo1=.............][/spo][signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ORC olmanın en buyuk ayrıcalıgı priest ORC lardır :P (bayan ). bide shell giydimi :) forazzi ninn talibi nden cok sanıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Taş Taş[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaslar selam, yeni topic açmiim dedim burda soriim; site ne zaman açılcak bilgisi olan var mı a.q sabahdan beri girmio charımın pass deişmeliim hemen..[signature][hline]Cyper ın en ei ass ama trade block lu :D Nik : Lycaon Lvl : 58 NP : 7xxx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Site YaLan olmuş BEnim en acilinde değişmem Lzm düşmanlarım çok Acilen Lzm :([signature][hline]Impossible İs Nothing __________________ Np: 190 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sakın şifre degiştirme ben degiştirdi mgriemiyom :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: tolga8889, 30 Ekim 2005 04:30 tarihinde demiş ki: ya cz bu monsterskill insan mı ya.. adam 35 kişinin arasına giriyor ölmüyor.. birde dikkat edin o öldüğü zaman karusların hepsi town.. posifinik_osuruk baba sen çok ii magesin. itemleri bana soylermisin.. AREs=61 lvl paper mage clan= immortalknight ( lvl 45 den itibaren clanım ortam süper herkesi bekleriz +55 ) ahaha koptum bana demio galiba posifinik..kopanzi.. yinede ben söyliim rezilim lam :D..wizard +8 ///+8 paper mage armor//ruby ring :Dlycaon pendant asdada tmm rezil oldum xD[signature][hline] server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Justice [Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 30 Ekim 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar