Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARES CZ TEAM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya cz bu monsterskill insan mı ya.. adam 35 kişinin arasına giriyor ölmüyor.. birde dikkat edin o öldüğü zaman karusların hepsi town..
posifinik_osuruk baba sen çok ii magesin. itemleri bana soylermisin..
AREs=61 lvl paper mage
clan= immortalknight ( lvl 45 den itibaren clanım ortam süper herkesi bekleriz +55 )
Mesaj tarihi:
offf cok bayat olacak ama monsterkill insan deil karus (orc)
:D[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Ruh Hali: Falling Down (N)
Mesaj tarihi:
Alışamadılar şu humanlar hala bizim şeklimize karşıdan gören bi warrior geldiği zaman adam kim olduğuna bile bakmadan town cekenler var görüyolar boynuzla hayvani bişiy :D[signature][hline]Name: Genuine
Clan: A_Few_Good_Man
Server : Ares
Lvl: 6x
Np: 40xxx
Job: Paper Mage
Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
Mesaj tarihi:
aslında human warriorlarda kocaman görünüo ama, yanına bi orc warrior gelince baba oğul gibin oluyolar :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Mesaj tarihi:
Arkadaslar selam, yeni topic açmiim dedim burda soriim;
site ne zaman açılcak bilgisi olan var mı a.q sabahdan beri girmio charımın pass deişmeliim hemen..[signature][hline]Cyper ın en ei ass ama trade block lu :D
Nik : Lycaon
Lvl : 58
NP : 7xxx :P
Mesaj tarihi:
said:
tolga8889, 30 Ekim 2005 04:30 tarihinde demiş ki:
ya cz bu monsterskill insan mı ya.. adam 35 kişinin arasına giriyor ölmüyor.. birde dikkat edin o öldüğü zaman karusların hepsi town..
posifinik_osuruk baba sen çok ii magesin. itemleri bana soylermisin..
AREs=61 lvl paper mage
clan= immortalknight ( lvl 45 den itibaren clanım ortam süper herkesi bekleriz +55 )

ahaha koptum bana demio galiba posifinik..kopanzi..
yinede ben söyliim rezilim lam :D..wizard +8 ///+8 paper mage armor//ruby ring :Dlycaon pendant asdada tmm rezil oldum xD[signature][hline]
server:Ares
Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:60k+
Clan:Justice

[Bu mesaj polifonik_osuruk tarafından 30 Ekim 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...