OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şifre degiştirdim fakat şifrem kabul edilmiyo gold üyeyim nerelere baş vurmam lazım sitede acılmıyo yardım larınız için tesekkürler :) giremiyom oyuna 5 gündür:([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu sorunu pekçok kişi yaşıyor şu sıralar sitenin açılmasını bekle ve forget pass. tan mail yolla ... Sana en geç 1 hafta içinde yardim gelir...Bu arada gold üyeyim boşa para verdim fln gibisinden sinirlenme sakın şifre vs. prob. düzeltilince bağlanamadığın gün sayisi kadar premiumunu uzatıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farundayta Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 cok tesekkür ederim kardeş yardımın için site acıkken forgent yaptım fakat son sayfayı görüntüleyemiyo bu yüzden şifre gelmedi acaba özel olarak mail gonderecegim biri varmı şimdiden cok tesekkürler;:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar