Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Şu saatler itibariyle, pre-order alanlara oyun açık hale gelmiştir. 31 Ekim ise, oyunun resmi çıkış tarihi olarak kesinlik kazanmıştır. Oyunun satışları resmi sitesinden ve Plaync'den başlamıştır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun:)...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sınava gitmeden forum açıyor, aklı burda adamın :p Hayırlı olsun hepimize.. !!! Sabahki Freedom karmaşasından sonra ben de karakterimi açtım , fire/kin corruptor... dehşet saçıyorum her yanıma =)) Justice'deyiz tekrardan, yaşasın kötülük!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 (taşı da attım keyzar cvp ver hemen) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet daha CoV başlamadan(pre-order'lar hariç) Justice serverında 1465 kişi var şu saat itibariyle... Oynayacak kimse bulamıyorum, takım bulamıyorum diyenlere duyurulur... P.s: Aha kafam yarıldı Tonec can:D!!![signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Şu an CoH justice'dede 1500 kişi var CoH tada bi artış oldu[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Daha oyun piyasaya çıkmadı, pazartesiden sonra çok daha artıcak bence... sadece pre-orderla başlayan ortalama 800 villain vardı bu öğlen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar