BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Manyak DM döveriz Bildiğiniz gibi değil :D[signature][hline][img=http://img438.imageshack.us/img438/9185/imza6xl.jpg][ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Hönk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 düşe düşe glave mi düştü :P[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Aha BUDA Digeri :)[signature][hline][img=http://img438.imageshack.us/img438/9185/imza6xl.jpg][ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kesçekseniz cz de kesin bari , normal olarak dm lerin drop rate lerini iyice azalltılar ke nin gelmesi ile , artık günde 70 dm er dm kesince , deep scar , destroyer , durandal kolleksiyonu oluyodu bende sonunda bıraktım tabi ,eslantta dm den item çıkma oranı iyice düşük,sanırım cz de millet bug kullanıp dm kestigi için drop rate leri kıstılar :S sıkılıp select char yapmasınlar diedir herhalde...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Canım 6 tane RaptoR 3 parca shell clver glva felan flan droplarımıs güsel yanii :)[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Daha demın dm yaptık bymadle 2 mız ıron bow cıktı 10 tane falan kesmıstık daha 3 gun once solo keserken shard ve roque shell cıktı[signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya ya[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: F4T4L, 29 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Daha demın dm yaptık bymadle 2 mız ıron bow cıktı 10 tane falan kesmıstık daha 3 gun once solo keserken shard ve roque shell cıktı oo satış fatal da burda ^^[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ayıp ediyon şimdi kanki napayım 3 kişiydik ozaman olmaz dedıler ben napem bu öglen senı aradım dm için ama yoktun :( söz yarın yapalım bi yere kaybolma[signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 LoL BiZ Her SaBaH cz den once 3 saat kesioz anca bu kadar düştü helal sana ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yaw cok ballıyımdır demın ben gelmeden bymad 3 saat kesmıs rezle dogru duzgun bısey cıkmamıs bı geldım ıron bow düştü. 2 gün öncede raptor ve priest shell düstü :D ah bide onları satabılsem iyi olcakta:([signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pressok Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fatal kardes o dediklerin cz dm den mi estlant dm den mi cikti?(belirtmek lazim) :)[signature][hline]Nobody`s love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Estlanttan cıktı tabiki yoksa tek basma transformatıon olmadan nasıl kesem :D[signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ^^ çok ballsın[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu resimlerin edi büdü vs ile alaksı ne bide deişik olan yanı ne ???? biz sabaha kadar dm kesioz 1 warrior 1 ben sizinkinin farkı 4 kişi eslandda kesmenizmi ???? geyik bir topic daha pufffff[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 MaKSat SpoR oLSun DiE KoyDuK Sende aç SenDe Koy ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Informer, 29 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: kesçekseniz cz de kesin bari , normal olarak dm lerin drop rate lerini iyice azalltılar ke nin gelmesi ile , artık günde 70 dm er dm kesince , deep scar , destroyer , durandal kolleksiyonu oluyodu bende sonunda bıraktım tabi ,eslantta dm den item çıkma oranı iyice düşük,sanırım cz de millet bug kullanıp dm kestigi için drop rate leri kıstılar :S sıkılıp select char yapmasınlar diedir herhalde... biri bi sey mi dedi:D olmuyor bug mug artik denesem mi aklima soktun la denicem simdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: F4T4L, 29 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Daha demın dm yaptık bymadle 2 mız ıron bow cıktı 10 tane falan kesmıstık daha 3 gun once solo keserken shard ve roque shell cıktı yürü lam sen kin solo kesmek kim bugcu herif seni ben buro yoklugumda kesin dmleri bi gelis yolu bulsam dm vokelicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_R_R_R_R_R Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zaten suisui onu tek basina da keser ama caktirmio :)))[signature][hline]<<<<>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ewon a1 estlanta beklerım senı hilecimiş ne alaka anlamadım lol beni tanıyan tanır sen kafanı yorma. ya bırakın artık mıllete bok atmayı lütfen!!![signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 la buro sen mısın la valla sonradan gordum kusura bakma:)[signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 sui kesemez die bişi demedikki sole daha seri oluo canem ^^[signature][hline]mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ::ujio:: hain karus Senin için başlık actım Saçmalardan Seçmeler gir bak :D[signature][hline][img=http://img438.imageshack.us/img438/9185/imza6xl.jpg][ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeSeRGe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ZzZ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar