Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Beyler LvL 45 Rougeyim Acilen Para Kasmam Lazım Ne Önerirsiniz? (Abbys Hariç Çünkü Kapalı Oluo :( )[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Goblin lere git icinden cıkanlarıda sat 1 satte 2m yapabılırsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 apos deru ya gir 2apos da 1salamender düşüo 1mden satarsn olmadı deruda dd veya spear def itemlar düşüo baya ii para onlarda ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 50k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 elindeki parayla moradondan ucuz şeyler alıp pahalyıa sat (örn:abbys)[signature][hline]DÜNYADAKİ EN İYİ CLAN;BLOOD SERVER;DİES IRK;KARUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: zzz, 30 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki: apos deru ya gir 2apos da 1salamender düşüo 1mden satarsn olmadı deruda dd veya spear def itemlar düşüo baya ii para onlarda ... Arkadaş doğru söylüyor git deru partilerine gir yığınla Salamender düşüyor onlara yapabilirsen + yükselt ve sat..yada +1' den Sat oda oLmadı Baron kes içinden Fire Blast vs. tipi scrollar düşüyor ..onlarda iyi para yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dilen.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: SUBZERO, 30 Ekim 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Dilen. Böyle yardımcı olucam diyosun sessiz kalmanı öneririm. Sonra başımıza gelenleri görüyoruz hepimiz ![signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben senin gibi kenarda dilenerek para kazanmıorum aslan gibi adamım çalışırım. biraz düzgün bi insan ol.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F4T4L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 git low class itemleri mesala paper elbiselerını +7 bas sonra sat ılerde +8 basıp onları satarsın[signature][hline]Name: FATAL Clan : Children Server: Ares Lwl : 59'a düstüm :( Np : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ben senin gibi kenarda dilenerek para kazanmıorum aslan gibi adamım çalışırım. biraz düzgün bi insan ol. Buraya defalarca açılmış ve daha defalarca açılacağını tahmin ettiğim bu soruyla ilgili topic açacağına git kas o zaman. Sen böyle salak soru sorarsan bende böyle aptal cevap veririm sana. Verilen cevapların bir tanesi bile aklına gelmedi mi ? Gelmedi ise sana diyecek sözüm yok.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bi mage arakdaş bul kendine. o dm kessin. sen swift ver. paranın %30unu al mesela[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Fortuna, 30 Ekim 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Beyler LvL 45 Rougeyim Acilen Para Kasmam Lazım Ne Önerirsiniz? (Abbys Hariç Çünkü Kapalı Oluo :( ) Önce level kas para zaten istemesende gelir[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 biraz paran olsun sonra lwl kas mesela ben bazen butun paramı ortaga verıom gate lerden geccek para kalmıo elımde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 eet ilk lvl kas sonra para akar merak etme 1 de warrior yada assas isen daha kolay para kasarsın olmadı git hyde bekle :D antares bekle ne bilem :D goblin kes goblin sat.Gecen 1 haywanlık yaptım.ares 1 2 3 ne kadar goblin warsa topladım.50 60 k dan :D 150k dan sattım.Para parayı çeker :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Zaten amaç goblin basmaktı.Dandik itemler çıkınca pazar kurdum.Yattım uyudum :D al sat yapmak deil amaç ( fakir sanacaklar :D )[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o senin dediğin yöntemle pot parası yapamassın hiç uğraşılmaz en iyisi levelı kasmak tabi biraz piskopat kasacaksın biraz zaman ayıracaksın yoksa noob noob gezersin[signature][hline]400 YTL FULL İTEM LEVEL 66 PRİEST BERAMUS (ANKARA ve İSTANBUL İÇİN) Bakmak icin tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bi kaç warior la yada boss kesebilecek düzeyde adamlar veya clanla anlaş. Boss bulup çağar drop alırsanız komisyon al. Biraz tırt bi fikir oldu ama neden olmasın.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 heralde kasamassın :D dun 1 elemanla konuştum abyss satıo :D Muhabbet aynen şu :D n00b:Slm abi abyss lasım mı? Ben:Yok saol kalsın n00b:abi 1 tane al ya zaten işler kesat Ben:(Dayanamadım sordum)Kaç gundur burdasın?Çok para war mı bu işte? :D n00b:Yok bea abi 3 gundur burdayım 25m yaptım daha Ben:asdasfsafsadasd xD[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 DİEZ de olanlar cok şanslı eslarının hepsını 2 hafta once satanlar 1 ay sonra % 400 kar edecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neden? piasa ucuzluo mu?[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar