Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 indirdim yükledim ama şöyle bi hata verdi açınca The file C:Documents and SettinsYİGİTApplication DataLockTimeNetLimiterhistoryapphist.dat is corrupted napmam lazım ?[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dosya eksik heralde silip tekrar kurmayı denesene?[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 denedim heralde ama olmuyo.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 uninstall et, C:Documents and SettinsYİGİTApplication DataLockTimeNetLimiter dizininin ismini netlimiterx olarak değiştir sonra yeniden kur[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öyle bi dize yok öyle klasör yokki[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Makinan temiz dimi ? Bi worm, tojan, virüs araştırması yap bakalım bişi çıkcakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 makina temiz.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hallettim tamam arkadaşlar.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neymiş sölede biz de bilelim ilerde olursa falan.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar