Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadslar torrentle film indiriyorum ama internet felc oluyor surf yapmak falan çok yavaslıyor 256 adsl im var netlimiter gibi bi program kullanabilrmiym kullanırsam ayarları ne yapmam lazım yardım edin.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Baba sen torrent kullanma.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 niye ?[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 netlimiter da upload ı 1kb ile sınırlarsan yeterli olur sanırım... ben öyle yapıyorum zaten... ancak bazen hata verebiliyor kapatıp yeniden açacaksın o zamanlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 indirdim yükledim ama şöyle bi hata verdi açınca The file C:Documents and SettinsYİGİTApplication DataLockTimeNetLimiterhistoryapphist.dat is corrupted[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ah gusel ahhh P2M die bisi var cart die indir upload yok bisi yok kasmaz net surf rahatlikla yaparsin[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar