Tonec Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 PlayNC pre-order'lara 2 gün head start vericeğini söylemişti, resmi olarak da sitede duyurusunu bugün yaptı, bu cumartesi yani ayın 29unda 2 gün önceden oyunu oynamaya başlayabileceğiz... hadi bakalım hayırlı olsun... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Duyurusunu dün yapmış, ben bugün internete girebildim... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Güzel haber!! Bir an önce kimin ne olacağını konuşup kafadan dalalım oyuna derim ben. Gel bu işi sen örgütle Sercan.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben hala 2,4 GB ı indirmeye çalışıyorum. Sanırım Cuma tamamlanacak. Testte hızlı bir şekilde karakterleri deneyip zannımca Pzt günü katılabilirim. Okuduklarımdan yola çıkarak sanırım dominator veya corruptor yakın gelecek gibi. Yakında oyunda görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya siz şimdi tank falan da alırsınız aranıza ..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 O zaman herkesde teamspeak yüklü ise Cuma akşamı hep beraber oturup konuşalım... Nasıl aramıza tank da alırız tunç? alırız tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tunç senin bildiğin tanklar değil artık bunlar, baştan uyarıyım demedi deme sonra:D...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya sonuçta taunt varsa sorun yok :) ben sizikurtarayım bana yeter :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 peki bizim hero lara nolcek :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 @Helcaraxe biz onuda konuştuk. Sen hero olarak oynamaya devam edeceksin biz tüm ekip sürekli seni keseceğiz böylece daha zevkli olacak :D[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hehehe Helcaraxe seni kesmek çok zevkli olcak :D[signature][hline]- Yazımı turamı - Yazı - tatatata.. Bilemedin tura olacaktı mua hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hangi çılgın beni kesicekmiş şaşarım hah :) hem lvl 1 olarak nereye kesionuz kasın ilk once meuhaua :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ID lerdeki level değil yüreklkerdeki level önemli olan :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar