holigun_tr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 söze nasıl girsem blimiyom bu kaçıncı 55 oluşum hatırlamıyorum mesele lvl kasmak değil dün gece 8 saat +9 takı kastım 8 tane düşürdüm çok ballı bi gündü kahvaltı yapayım dedim sabahın körü olmuş,iki dakikada makina dinlensin dedim,çıktım 30 dk sora girdim hiç biri yok,tamam giderde kaçıncı oluyo,artık bunaldım bu allahın belası oyunuda bırakamıyorum,açıkcada sölüyorum yalvarıyorum bana birileri item yapsın,şimdiden oldu gözlerim doldu diyenleri duyar gibiyim,ama durduğum yerden istemiyorumki imanım gevredi kasmaktan:(yardım lütfen server ares NOT:Lütfen dalga geçicek mesajlar atmayın yardım çıkmazsada canınız saolsun[signature][hline]ben holigun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bareme Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 DUr bir dahaki Dup yaptımda sana 15 20gb ayırıcam tamam tamam ben seni anlıyorum.. (Piştt millet şaka yaptım haa ne dupu mupu ehheehe umutlansın biraz bir şeyler elde etmek okadar kolay değil onu anlatmak istedim mesaj yerine ulaştırıldı..)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 peah....öyle beleşe oLmazki arkadaş millet nasil yapiyorsa git sende öyle yap hem para kazanmak ve item yapmak basit bi olay git piyasayi takip et ticaret yap milletten dilenerek demiyeyimde.rica edip isteyerekte olsa olmaz bence........şimdiden kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Eğer ben bunlarla uğraşmaktan bıktım dersen satayım charımı 250 ytl :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 her çıkmadan önce save al bunlar genelde gelmez başına o zaman.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar